POBJEDOM PROTIV PUŠĆINA RUDAR VRATIO VODEĆU POZICIJU

Dosta sretno i spretno došao je Rudar do pobjede nad vrlo dobrom ekipom Pušćina. Sam početak utakmice nije odavao da će Rudar do bodova doći na tako težak način. Već u drugoj minutu utakmice Rudar ima veoma izglednu prigodu za zgoditak, ali  Podgorelec kasni za trenutak tako da  njegov udarac ne pronalazi cilj. Rudar prijeti , a gosti protunapadima opasno ugrožavaju vratara Roberta Rajfa. U tim svojim nastojanjima pogađaju stativu , a daljnju opasnost sprečava vratar R. Rajf.

 

18

Konačno u 28. minuti prekrasan prodor Novaka  po desnoj strani i odlična  povratna lopta na drugu stativu gdje gosti nečuvanog Darija Šoltića  koji nesmiljeno loptu šalje u mrežu i dovodi Rudar u vodstvo od 1:0.  Navijači Rudara  nadali su se da  će to biti početak sigurne pobjede, ali tako ne misle gosti koji koriste jedan nesporazum Šardija i R. Rajfa  te u 36. minuti preko Ribiča poravnavaju rezultat na 1:1. Tim rezultatom odlazi se na odmor.

13

U drugo poluvrijeme gosti ulaze puno ambicioznije te su opasnija ekipa sa nekoliko šansi koje odličnim intervencijama neutralizira domaći vratar Robert Rajf, svakako uz dvostrukog strijelca D. Šoltića junak ove pobjede Rudara. Pa stoga i idu prema njemu riječi zahvale trenera Liklina, jer još jednom se stavio na raspolaganje klubu kada je to bilo najteže.  Očito je bilo da je danas cijela ekipa Rudara igrala u grču,  vjerojatno još pod dojmom poraza u Cirkovljanu , a i neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, pa je ovako dobra forma R. Rajfa  jako dobro došla za osvajanje ova tri boda.

12

Odlučujući trenutak utakmice zbio se u 85. minuti utakmice kada Dario Šoltić iz slobodnog udarca iskosa sa visine šesnaesterca šalje iznad glave i ruku gostujućeg vratara loptu u mrežu i Rudaru donosi veoma važna tri boda.

Ovom pobjedom Rudar se vratio na čelo ljestvice  s 50 bodova, dva više od drugoplasiranog Nedelišća koje je poraženo u Prelogu sa 1:0.

15

RUDAR – PUŠĆINE  2:1 (1:1)

30.04.2016 , M.Središće                                                             Igralište Šuderka

 

24.kolo MŽNL ČK-VŽ

 

Suci: Žganec ,Novak ,Martan                                            delegat: Kozina Ivan

Strijelci: 1:0 28. D.Šoltić , 1:1 36.Ribič 2;1 85.D.Šoltić

Gledatelja 200

19

RUDAR:  R.Rajf , Levačić ,Šardi ,Goričanec ,Vurušić ,D.Šoltić ,Novak(87.Balaž) ,Zadravec ,Podgorelec (66.V.Knežević ) N.Šoltić , Radiković( 74.Berdin) pričuve : V,Knežević , H.Knežević ,Balaž , Berdin  trener Smiljan Liklin

PUŠĆINE: Posavec , Katalenić ,Bosilj ,Kocijan ,Mikulec ,Levanić (63.Lesar) , Vrbanec ,Malnar , Ribić (75.Magdalenić) , Ignjić ,Celinger(85.Pintarić F.) pričuve: Pintarić F. ,Lesar ,Magdalenić ,Horvat ,Špicer, trener Dejan Car

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

01

02

03

04

05

06

07

08

10

11

14

16

17

20

21

22

23