POBJEDOM PROTIV POBJEDE SOKOL SE UGNIJEZDIO NA VRHU LJESTVICE

Odmah nakon prve domaće pobjede Sokola protiv Omladinca iz Mačkovca od 3:0 uslijedio je i prvi gostujući trijumf protiv NK”Pobjede” iz G. Hrašćana gdje je odigrana utakmica 2. kola 2. međimurske lige.

a

Nešto više prilika i udaraca prema golu imao je Sokol, ali golmani su bili spremni tako da su svoj dio posla u prvom poluvremenu obavili kako treba. Na odmor se otišlo neriješenim rezultatom , a utakmica je nakon pauze krenula nešto drugačijim ritmom. Veća želja Sokola za golom i pobjedom realizirana je u 56. minuti kada nakon pada Gorana Lipovića u blizini šesnaesterca, Saša Puh izvodi slobodan udarac i atraktivno zabija za vodstvo Sokola.

b

Izmjene na poluvremenu trenera Dražena Škvorca urodile su plodom pa tako  preko niskog ubačaja Gorana Lipovića, Aleksandar Vincek puca u okvir gola ali golman Ivan Šafarić uspijeva obraniti ovaj prvi udarac nakon kojeg odbijenu loptu  poravnava Tomislav Šafarić pa Sokol od 62. minute vodi 0:2.

c

Pobjeda se tada probudila i počela je kvalitetnije organizirati svoje kontre te pred kraj utakmice u 88. minuti uspijeva zabiti preko Miljenka Bistrovića i tako dati svojim navijačima nadu da do kraja mogu izjednačiti i uzeti bod. No njihova očekivanja u 90. minuti gasi Aleksandar Vincek kada poentira za konačni rezultat 1:3.

d

Sokol je ovom pobjedom sa maksimalnim brojem bodova došao na vrh ljestvice i nadamo se da će tamo ostati. U sljedećem kolu u goste im dolazi ekipa iz Zasebrega, NK”Zasadbreg 77″.

(Antonio Horvat, FOTO Valentina Polgar)