Pobjedom nad ekipom Razvitka Rudaru treće mjesto na turniru u Peklenici, Sokol  iz Vratišinca pobjednik turnira

Drugog dana nogometnog turnira u Peklenici  Rudar je u utakmici za treće mjesto svladao ekipu Razvitka iz Čičkovine rezultatom 3:2.

Kao i prvog dana Rudar je utakmicu odigrao s ekipom sastavljenom uglavnom od mladih igrača s time da su od jučerašnje utakmice nedostajali Zeljko, Tarandek i Kovačić, a ekipi su se priključili Aleksandar Novak i Lovro Mesarić.

Sama utakmica odigrana je po teškom vrućem i sparnom vremenu tako da same ekipe nisu mogle pružiti neki vrhunski nogomet, no svakako im pripadaju velike čestitke za iskazano htijenje po ovakvom vremenu.

To je posebno osjetila ekipa Rudara koja je i jučer igrala utakmicu protiv Bratstva u isto takvom terminu.

Prvi dio utakmice Rudar i Razvitka prošao je bez zgoditaka, iako su jedna i druga ekipa imale nekoliko poluprigoda, ali nekih izrazitih prigoda nije bilo

U drugom dijelu utakmice ekipa  iz Čičkovine prva dolazi u vodstvo od 0:1, nakon pogreške mladog vratara Rudara Srpaka.

Rudar do poravnanja dolazi preko Davora Mikulića iz kaznenog udarca.

Sa svoja dva zgoditka Aleksandar Novak donosi vodstvo Rudaru od 3:1, a ekipa  Razvitka do smanjenja  rezultata  dolazi pred sam kraj utakmice, za konačan rezultat od 3:2.

Ono što je posebno interesantno je to da su utakmicu obje ekipe igrale s deset igrača, naime gosti su došli samo s deset  igrača pa su dogovorom trenera obje ekipe igrale s igračem manje, a i sama utakmica odigrana je 2 x 35 minuta.

U finalnoj utakmici turnira Sokol iz Vratišinca bio je uvjerljiv protiv ekipe Bratstva iz Savke Vesi i slavio s uvjerljivih 4:0.

Strijelci za ekipu Sokola bili su Dario Šoltić 3 i Horvat.

(tekst: zr, foto: zr, Sokol Vratišinec)