POBJEDA I PORAZ SOKOLA U VIKEND UTAKMICAMA

Vikend iza nas donio je Sokolima iz Vratišinca jednu pobjedu i jednu izgubljenu utakmicu.

Protiv ekipe iz Sivice uspjeli su Sokoli zabiti čak 5 pogotka i u vrlo fer utakmici koja se igrala u subotu uspjeli su zabijati i igrači sa klupe.

Prvi pogodak zabio je Vincek Aleksandar, a nakon njega već u prvom poluvremenu zabijali su Munđar Nikola te Horvat Nino.U nastavku za konačnih 0:5 zabili su Mišel Bistrović i lijepim zgoditkom ovu prijateljsku utakmicu završio je Hertarić Luka.

a

Već u nedelju Sokoli su krenuli na gostovanje u Miklavec protiv NK”Budućnost”. Prelijepo nedjeljno poslijepodne bilo je odlično i za publiku koja je došla podržati domaćina što se nakraju i isplatilo.

Pogotkom u prvom poluvremenu razveselili su se domaćini, ali u nastavku drugog dijela zabija im Vincek Aleksandar . Nažalost ubrzo nakon toga domaćini povećavaju na 2:1 što je i krajnji rezultat. Probali su Sokoli u ovoj prijateljskoj utakmici izvući izjednačenje, ali koncentrirana Budućnost sačuvala je svoju mrežu. Nakon obadvije utakmice, fer i korektne ekipe zajedno su proslavile “fašnički vikend” te si poželjele puno sreće u proljetnom dijelu sezone!

(Antonio Horvat, foto NK Sokol)

b