POBJEDA D. KONCOVČAKA – RADIKOVIĆ OPET STRIJELAC

Danas je u Donjem Koncovčaku gostovao Napredak iz Gornjeg Kraljevca koji se inače nalazi na samom začelju ljestvice 2. međimurske lige. Iako su se pojačali s nekoliko igrača i doveli renomiranog trenera Josipa Zbiljskog, a u prvom kolu nastavka prvenstva uzeli bod vodećem Gornjem Hrašćanu, u Koncovčaku su doživjeli poraz. Domaća ekipa bila je bolja i pobijedila s 2:1.

U pravoj prvenstvenoj utakmici koja se odlikovala borbenošću i velikom motiviranošću domaćih igrača posebno se istaknuo kapetan D. Koncovčaka Matija Brezničar. Igralo se po teškom i blatnjavom terenu, a bez obzira na takve okolnosti svi sudionici bili su na visokoj razini fer-playa što je za svaku pohvalu.

Ono što moramo posebno naglasiti je to da je i ovaj put strijelac za domaćine bio 51-godišnji Boris Radiković koji tako zabija već treću utakmicu za redom. Izgleda da on proživljava drugu nogometnu mladost, a o njemu su reportažu objavile i najčitanije hrvatske novine „24 sata“. Drugi gol za D. Koncovčak zabio je Ivan Turk koji je od Radikovića mlađi čak 34 godine pa i ovaj podatak spada u rekorde nogometne igre.

Utakmicu je dobro sudio Željko Hajdarović. U sljedećem kolu igra se susjedski derbi u Zebancu, a trener D. Koncovčaka Primož Kolbl najavljuje još jednu pobjedu.

(R. Tomanić)

01

04