PLAVIMA 22 TISUĆE KUNA – ROBSON NAJAVIO POHOD NA VRH

Na svojoj 131. sjednici članovi stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće donijeli su odluku da se NK „Plavi“ iz Peklenice isplati 22.000,00 kuna prema ugovoru o dodjeli sredstava za programe i manifestacije udruga. Ova sredstva klub će iskoristiti za kapitalne investicije pa će tako njihov sportski kompleks biti bogatiji, ljepši i sadržajniji.

IMG_7106-kopija

Što se ekipe tiče ona se nalazi nakon vrlo uspješnog proljeća na zasluženom odmoru. Da i on prođe u sportskom duhu igrači su odlučili da jedan njegov dio provedu na raftingu. Tako će 12 njih osvježenje u ovim vrućim danima potražiti na Brežnici gdje će isprobati svoje mornarske vještine. O planovima za novu sezonu razgovarali smo sa trenerom Darkom Robom-Robsonom i evo što nam je on rekao.

IMG_5876a

„Plave sam prihvatio na početku proljetnog dijela prvenstva u dosta nezavidnoj situaciji jer su na kontu imali samo 11 jesenskih bodova. To je bilo vrlo malo za ovu kvalitetnu ekipu koja je svoje pravo lice pokazala u drugom dijelu natjecanja. Uz dobar i kvalitetan zajednički rad postali smo hit proljeća jer smo igrali odlično i osvojili čak 29 bodova. Mislim da je više od nas uknjižila samo Venera i to 32 boda.

IMG_0316

Pripreme za novo prvenstvo počinjemo 15. srpnja. Održati ćemo 16 treninga i odigrati 7 prijateljskih pripremnih utakmica. Ambicije su nam velike, no ova ekipa ima pravo na njih. Mogu reći da ćemo krenuti u pohod na vrh ljestvice, a svoj optimizam zasnivam na činjenici da je ekipa ostala na okupu što se posebno odnosi na Sandija Novaka s kojim je uprava sve dogovorila. Želja mi je da dovedemo Danijela Levačića no on se želi okušati u Rudaru. Ako tamo ne uspije pa dođe kod nas i ako dovedemo još jednog kvalitetnog vratara s kojim momentalno pregovaramo, mislim da ćemo biti jedan od kandidata za osvajanje naslova prvaka 2. međimurske lige.“

(R. Tomanić, foto Tin Tomanić)

IMG_5913