PLAVIM ODBOJKAŠIMA 3. MJESTO U KUPU

U petak su odbojkaši Plavih iz Peklenice igrali za 3. mjesto Kupa Međimurja. Protivnik im je bio Totovec. S Totovcom su prije ove utakmice igrali 2 put ove sezone. U svakoj utakmici pobjednik je bio domaćin.

Ova utakmica bila je važna za Plave jer su htjeli pobjedom i peharom završiti dvoransku sezonu. U utakmicu su krenuli odlično i lagano osvojili prvi set. Drugi set bio je sličan prvom te i taj set Plavi lagano osvajaju. Treći set su se malo previše opustili i Totovec osvaja set sa 25:23. Tada su se Pekleničari uozbiljili i rutinski dobili set i osvojili meč. Svi igrači iz zapisnika dobili su priliku igrati.

Za Plave su igrali: Goran, Karlo i Jurica Novak, Marko i Luka Hranilović, Istok Drljić, Ivan Turk, Emanuel Krumpič i Ervin Nedeljko.

OK Plavi zahvaljuje se svim navijačima koji su ih bodrili ove sezone i nadaju se da će ih u takvom broju pratiti u Proljetnoj ligi. Proljetna liga se igra na vanjskim terenima tako da će Plavi igrati domaće utakmice u Peklenici. Liga počinje za 2 tjedna.

(J. Novak)

02

03