PLAVI U TREĆEM KOLU DO PRVIH BODOVA

U veoma žustroj, ali ne previše gruboj utakmici  između dviju dosad ekipa bez pobjede Plavi su se pokazali kao bolja i spretnija ekipa. Inače radilo se o susretu između dva dosta  ravnopravna protivnik . Gosti su bolje otvorili utakmicu te 10.minuti nakon pravilno dosuđenog jedanaesterca došli u vodstvo od 0:1 preko kapetana ekipe Kermana.

01

Nisu se domaćini predavali već su sve snage uprli u poravnanje rezultata. I nisu morali dugo čekati jer u 20.minuti hitronogi Novak iz drugog pokušaja poravnava rezultat 1:1. Tim rezultatom odlazi se na odmor koji su igrači sigurno zaslužili zbog velike  borbenosti i žara koji su uložili u igru. Cijelo drugo poluvrijeme domaćin traži načina kako doći do drugog zgoditka dok gosti brzim kontrama pokušavaju ugroziti gol Pokrivača.

02

U 75.minuti domaćini dolaze i do toliko željenog drugog zgoditka preko Vugrinca. Vodstvo domaćina od 2:1 bilo je i konačni rezultat  ove borbene utakmice i za nadati se je da će Plavi sad puno lakše dolaziti do bodova kada su probili tu barijeru prve pobjede u prvenstvu. Čak četiri žuta kartona dobili su domaćini  gosti jednoga sve opravdano po delegatu utakmice Mesariću.

03

  PLAVI – VENERA PMP   2:1 (1:1)

2.ML skupina „B““                                                           Igralište Pocurke Peklenica

 

Suci:  Hergotić ,Sukanec ,Koprivec                              delegat: Mesarić

 

Gledatelja : 150

 

Strijelci : 0:1 10.min. Kerman(11.m) 1:1  20.min. Novak 2:1  75.min Vugrinec

04

PLAVI: Pokrivač,Vugrinec(77.Lisjak),Zadravec ,Drk ,Erdelja ,Mesarić ,srnec ,Antoković , Povodnja ,Novak ,Kovač( 60.Šoltić) pričuve (Stojko) ,Tuksar ,Lisjak ,Trstenjak ,

Šoltić  trener:Darko Rob

VENERA PMP :  Srnec , Toma (79.Horvat) Pozder (65.Tomašić) ,Vabec ,Šenji ,Kerman ,Šimunković ,Buhanec ,Hergotić ,Glavina ,

Goričanec , pričuve: Ovčar ,Horvat ,Peras ,Tomašić trener :Krešimir Šenji

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

05