Plavi protiv Čazme u finalu Kupa Regije Centar pokazali da se mogu nositi s najboljim ekipama u 2. ligi

U subotu su odbojkaši Odbojkaškog kluba Plavi iz Peklenice igrali utakmicu finala Kupa Regije Centar protiv Čazme. Čazmu su dočekali nabrijani peklenički odbojkaši i gotovo puna dvorana glasnih navijača.

Plavi su nervozno ušli u utakmicu i Čazma vodi od početka.  Tu prednost povećavaju do maksimalnih 17:6. Plavi se tada bude i počinju igrati bolje, ali rezultat nisu stigli i Čazma osvaja set rezultatom 25:19. Plavi u drugi set ulaze bolje i vode do sredine seta(12:10). Tada malo padaju u igri i Čazma osvaja sljedeća 4 poena. Čazma prednost ne ispušta i dolaze do vodstva od 2:0 u setovima rezultatom 25:19. Treći set bio je izjednačen do završnice kada Plavi igraju bolje i nošeni glasnim navijanjem publike smanjuju na 2:1 rezultatom 25:20. U četvrtom setu Čazma diže nivo svoje igre, Plavi ih ne mogu pratiti pa Čazma dolazi do pobjede od 3:1. Četvrti set završio je rezultatom 25:16.

Ovaj Kup je Plavima pokazao da se mogu nositi sa najboljim ekipama u 2. ligi pa s nestrpljenjem očekuju početak prvenstva. Prvenstvo počinje za 2 tjedna kada Plavi dočekuju zagrebači Sheeft. Odbojkaški klub Plavi se zahvaljuje navijačima na glasnoj podršci.

Plavi – Čazma 1:3 (19:25, 19:25, 25:20, 16:25)

Plavi: G., H., K., J. Novak, L., M. Hranilović, Turk, Drljić, Trstenjak, Šimon, Havaši, Košir.

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić)