Plavi neugodno iznenadili svoje navijače

Plavi iz Peklenice neugodno su iznenadili svoje navijače ovog vikenda. U utakmici s Venerom PMP doživjeli su neugodan poraz na svom terenu.

Da se ne sprema ništa dobro vidjelo se već u samom otvaranju susreta kada gostujući igrač  koristi nesporazum vratara Pokrivača i Srneca te iznuđuje sasvim opravdano dosuđen kazneni udarac.

Tako već u 3. minuti gosti iz Svetog Jurja na Bregu dolaze do vodstva od 0:1, a strijelac iz kaznenog udarca bio je Ovčar. Rezultatom od 0:1 završava  prvi dio utakmice u kojoj Plavi nisu baš briljirali. Igralo se dosta nepovezano i neorganizirano.

Vidjela se na početku drugog dijela utakmica želja domaćina za poravnanjem, no na njihovu žalost sve je ostalo samo na željama. Gosti 62. minuti dolaze do povećanja rezultata na 0:2  zgoditkom  Glavine.

Sve što su do kraja uspjeli učiniti igrači Plavih bilo je smanjenje rezultata i to u 81. minuti,  kada Nerer iz kaznenog udarca smanjuje na 1:2 i to je ujedno bio i  konačan rezultat ove ne baš za oko prelijepe utakmice.

  1. međimurska liga Skupina „B“ , Igralište Pocurke Peklenica, 08.04. 2018. 21. kolo

PLAVI – VENERA PMP  1:2 (0:1)

Suci: Željko Turk, Morano Vlah, Darko Pokrivač    delegat: Željko Podgorelec

Strijelci: 0:1 3′ Ovčar (KU), 0:2 62′ Glavina 1:2 81′ Nerer(KU)

Gledatelja 100

PLAVI: Pokrivač, Zamuda (63′ Šoltić), Goričanec (46’Lisjak), Drk, Antoković (60′ Mesarić), Kovač, Nerer, Erdelja, Povodnja (46′ Vugrinec),Novak, Srnec  pričuve: Mesarić, Vugrinec, Šoltić, Lisjak trener: Bruno Mesarić

VENERA PMP: Pozder, Novak,Vabec (89′ Levačić), Ovčar (88′ Mihalić), Vinko (83′ Šopar), Korošec, Buhanec, Horvat, Glavina, Goričanec,Tomašić pričuve: Mihalić, Levačić,Šopar, Ovčar  trener: Damir Vrbanec

(tekst ZR, foto: Tin Tomanić)