PLAVI NASTAVILI S BERBOM BODOVA I U ZEBANCU

Dobar posao radi Darko Rob – Robson sa ekipom Plavih iz Peklenice. Naime u prvih proljetnih sedam kola osvojeno je 15 bodova, napravljen je pomak za jedno mjesto na tablici i primaklo se ostalim konkurentima samo na bod.  Ekipa igra dobro pa nastave li tako do kraja prvenstva mogli bi završiti u gornjem dijelu tablice. Za nešto više prevelika je bodovna razlika.

IMG_0316

Ovaj vikend Plavi su gostovali u Zebancu i sa gostovanja donijeli pun plijen od tri boda. Furiozno su krenuli na toj  utakmici i poveli već u 18.minuti sa 0:1 zgoditkom Srnca. Nije trebalo dugo čekati i već u 30.minuti Nerer povećava vodstvo n 0:2. Ono što je bitno istaknuti da su u tom periodu prvog dijela utakmice Plavi propustili još nekoliko izrazitih prilika , pa da je rezultat bio i povoljniji u njihovu korist bilo bi zasluženo. No kako to u nogometu obično biva kad ne iskoristiš ono što ti je na dlanu kazna stiže. I u  38. minuti utakmici sudac Bubek pokazuje na bijelu točku u kaznenom prostoru Plavih ,a Purić je siguran realizator i  smanjuje na 1:2 i dovodi utakmicu u neizvjesnost . Domaćin tada polako  stvara još neke prilike , ali bez uspjeha  te se tim rezultatom odlazi na odmor.

IMG_0306

U drugi dio domaćin ulazi sa željom poravnanja rezultata te preuzima inicijativu, a šanse se promašuju na jednoj i drugoj strani. Kada je u 63. minuti kod domaćina zasluženo isključen Bašnec zbog udaranja laktom protivničkog igrača u predjelu trbuha činilo se da će Plavi imati lagan posao da završe utakmicu. No domaćin se nije  predavao ni sa igračem manje pa se do kraja igrala živa i dinamična utakmica. Na kraju zaslužena pobjeda Plavih, a kod domaćina ostaje žal jer su i oni mogli možda doći do boda koji bi im vjerojatno osigurao mirniju  završnicu prvenstva.

IMG_0321

ZEBANEC – PLAVI    1:2  (1:2)

ZEBANEC: Miš.Horvat  , Galović(od.72.Goričanec) , Bašnec ,Čurin ,Debelec ,Žunić , Mir.Horvat , Šafarić ,Purić ,Vrančić ,Kojter pričuve: Goričanec , Kočila ,Bukovčak Trener : Nikola Goričanec

PLAVI: Stojko , Turk ,Zamuda ,Zadravec ,Erdelja K. , Mesarić ,Srnec ,Povodnja ,Šoltić ,Novak , Nerer pričuve ; Vugrinec ,Antoković ,Kivač ,Erdelja ,Trstenjak trener: Darko Rob

Suci:  Bubek ,Rodrigue ,Grgić                             delegat: Poredoš

Strijelci: 0:1 18.min. Srnec  0:2 30.min, Nerer 1:2 38.min. Purić(KU)

CK: 63.min. Bašnec(Zebanec)

Gledatelja : 100

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_0295

IMG_0305

IMG_0308

IMG_0310a

IMG_0320

IMG_0332

IMG_0330