PLAVI KUĆI PJEVAJUĆI IZ SV. JURJA NA BREGU

Plavi se iz Svetog Jurja vraćaju s tri i više nego zasluženo osvojena tri boda. Izgleda da su Plavi za ovo proljeće odlučili na igre toplo-hladno. Samo prije sedam dana kod kuće su se mučili osvojiti bod sa ekipom Šenkovca, da bi sad u 18. kolu deklasirali ekipu Venere na njezinom terenu.

Već u 16. minuti Tomica Nerer pokazuje da u ovoj svojoj kratkoj nogometnoj pauzi nije zaboravio postizati golove i dovodi Plave u vodstvo od 0:1. To je kod domaćina prouzrokovalo dodatnu nervozu pa sve više griješe ,a u 41. minuti utakmice ostaju sa igračem manje kada igrač sa br.15 Buhanec u izglednoj prilici za postizanje zgoditka ruši napadača Plavih i zarađuje zasluženo isključenje. Dvije minute kasnije u 43. minuti Tomica Nerer svojim drugim zgoditkom povećava vodstvo Plavih na 0:2, što je i konačni rezultat prvog dijela.

U drugom dijelu Plavi rutinskom igrom čuvaju rezultat, te ujedno traže poziciju kako brzom kontrom i postizanjem zgoditka utakmicu mirno privesti kraju. To uspijevaju u 80. minuti  kada Krunoslav Erdelja postiže treći zgoditak i donosi Plavima vrijedna zaslužena tri boda.

Domaćini su igrali toliko ,koliko su im ovaj puta superiorni i bolji Plavi dozvolili, a to je bilo premalo za neki ozbiljniji otpor.

VENERA – PLAVI    0:3  (0:2)

2.ML Skupina“B“     Igralište: NK Venera  Sv.Juraj na Bregu  26.03.2017.god.

 

Suci: Edvin Zobec,Filip Hrustek,Marinko Hrušoci        delegat: Saša Fegeš

Strijelci: 0:1 16.T.Nerer 0:2 43.min T.Nerer 0:3 80.min.K.Erdelja

Gledatelja: 100

VENERA: 

Srnec,Toma,Vabec,Ovčar,Tkalec(46.Kerman),Buhanec,Horvat,Pintarić,Goričanec,Tomašić,Škvorc pričuve:Škrobar,Ovčar M.,Kerman,Zadravec,Škvorc trener: Goran Kerman

PLAVI:

Pokrivač,Lisjak,Drk,Erdelja,Tuksar(67.Zamuda),Povodnja,Škvorc(77.Mesarić),

Antoković,Srnec(75.Radiković),Kovač(60.Vidra),Nerer(85.Novak)   pričuve:

M.Šoltić/pv/,Zamuda,Vidra,Mesarić,novak,Radiković,Matić   trener:Bruno

Mesarić

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, arhiva)

02