PLAVI IZ PEKLENICE POČELI SA PRIPREMAMA I ODRŽALI GODIŠNJU SKUPŠTINU

Dana 23.01.2016.  NK,,Plavi” Peklenica krenuli su  sa pripremama za proljetni dio prvenstva pod vodstvom novog trenera Darka Roba “Robsona”. U klub su pristupili Bruno Mesarić  i povratnik Darko Trstenjak, a još se pregovara sa par igrača.

Istog je dana u 18.00 održana godišnja skupština kluba,uz prisutne članove i simpatizere istoj su nazočili; gradonačenik Dražen Srpak,predsjednica MO-a Ivana Maltarić te Kristijan Antolović voditelj ŠN,,Rudar” M. Središče s kojom NK,,Plavi” dobro surađuju.
Nakon otvaranja skupštine  i prihvaćanje dnevnog reda krenulo je sa izvješćima za proteklu 2015 godinu: predsjednika,blagajnika,trenera,trenera pionira i juniora te nadzornog odbora .

Poslije kratke rasprave po izvješćima ista su jednoglasno prihvaćena,te se prešlo na sljedeću točku: Izglasavanje novog statuta kluba koji je  usklađen sa novim zakonima  o udrugama i zakonom o sportu.

Predstavljen je plan UO za 2016.g koji sadrži radovi na uređenju prostorija, prekrivanje krovišta svlačionica,organiziranja zabave za Dan žena, proslave 45 godišnjice kluba u sklopu Dana Peklenice, tradicionalnog vola na ražnju…

I na kraju predsjednik Andrej Mutvar zahvalio se sponzorima,donatorima,gradonačelniku,predsjednici MO,simpatizerima i gledateljima na suradnji  i svestranoj pomoći,te pozvao nazočne na prigodni domjenak!

(Kristijan Zrna)
02

03