Plavi i Plave igraju domaće utakmice – odbojkaši protiv Žereka za mogući prvi naslov prvaka!

Odbojkaški klub Plavi ponovno ima dvije domaće utakmice. Odbojkaši igraju utakmicu koja je vrlo važna za osvajanje prvog mjesta dok odbojkašice igraju protiv predzadnje ekipe lige, treće ekipe Ivanca.

U subotu u 16,30 u dvorani OŠ Mursko Središće odbojkaši Plavih dočekuju Žerek. Plavi su na prvom mjestu, a Žerek odmah iza njih sa 6 bodova manje. Ovo je Plavima vrlo bitna utakmica jer bi se pobjedom jako približili prvom naslovu prvaka. Žerek je dugogodišnji prvak lige tako da Plavima neće biti lako. Ovo je zadnje kolo regularnog dijela lige. Nakon toga 4 najbolje momčadi međusobno igraju po jednu utakmicu tako da će odigrati ukupno još tri utakmice. Plavi bi pobjedom (3:0 ili 3:1) pobjegli Žereku na 9 bodova i trebao bi im u iduće 3 utakmice samo jedan bod. Porazom bi se Žerek približio na samo 3 boda. Zato je ova utakmica Plavima vrlo bitna i važna im je podrška navijača pa Odbojkaški klub Plavi poziva sve navijače da u subotu dođu na utakmicu kako bi podržali njihove igrače.

U nedjelju domaću utakmicu igraju odbojkašice. Njihove protivnice su mlade odbojkašice iz Ivanca. Pekleničke odbojkašice se nalaze na 3. mjestu dok je treća ekipa Ivanca na 10. Plave bi se pobjedom približile osiguranju treće pozicije. Nakon ove utakmice Plave će igrati još 3 utakmice, sve na domaćem terenu. Utakmica protiv Ivanca igra se u nedjelju u 15 sati u dvorani OŠ Mursko Središće.

OK Plavi poziva sve navijače i prijatelje kluba da dođu na utakmice i pomognu njihovim odbojkašicama i odbojkašima da ostvare što bolji rezultat.

(Jurica Novak, foto Tin Tomanić, arhiva)