PLAVI BOLJI OD RUDARA, BRATSTVO OD MURE, A NAJBOLJI VOL NA RAŽNJU!

Hlapičina je relativno po broju stanovnika i površinski malo mjesto. No koliko su u stvari veliki pokazali su i u pripremi i održavanju velikog nogometnog turnira ovaj vikend. Nije nam sada namjera pisati o nogometnim rezultatima  o tome ćemo kasnije kada turnir bude gotov.

01

Ovaj put želimo istaknuti sve one vrijedne Hlapičance koji su uložili svoje vrijeme i trud kako bi se gostima pokazali u najljepšem svijetlu. Jer nije lako organizirati takvu zabavu za tako veliki broj ljudi, ako svi koji su uz klub i selo ne daju svoj maksimum. Nećemo sada poimence nabrajati sve koji su se potrudili da ova njihova manifestacija proteče ovako lijepo i kvalitetno. Trebalo je već u rano jutro doći i početi sve pripreme za ispeći vola od 800 kila žive vage, a  da bi prve porcije mogle biti poslužene već u 12,00 sati. Recimo samo da je već u tom početnom valu otišlo 250 porcija, a do navečer nije ostalo ništa. Uz vola tu su bili još krumpir salata sa domaćim tikvinim uljem, langoši, hot-dog .

02

02a

02b

Svoj veliki trud u svemu tome dali su svi počevši od članova uprave kluba ,igrača,veterana  i naravno one bez kojih se ne može društvo žena. Sigurno je da su u svemu tome pomogli i brojni sponzori koje ni neznamo, a kojima se klub svima najljepše zahvaljuje. Sve učesnike turnira, te veteranske utakmice klub je počastio volom pa i im na tome treba čestitati. Kroz galeriju slika pokušati ćemo vam samo malo dočarati taj  lijepi sportski i gastronomski ambijent u  Hlapičini.

03

03a

Na kraju samo da spomenemo rezultate  prvog dana:

NK Mura- NK Bratstvo Jurovec   1:2

NK Plavi-NK Rudar 3:3  (nakon kaznenih udaraca bolji Plavi Peklenica)

NEDJELJA:  za 3.mj. u 15,30      Mura-Rudar

finale    u 18,00      Bratstvo-Plavi

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, Z. Rihtarec)

04

IMG_5467