Plave protiv Ludbrega, Plavi dva puta protiv Nedelišće Eltinga, u prvenstvu i kupu

Odbojkašicama i odbojkašima OK Plavi sezona se polako približava kraju. Djevojke imaju još 3 domaće prvenstvene utakmice dok dečki imaju još 2. Odbojkašice su osigurale 3. mjesto dok se odbojkaši bore za 1. poziciju. Osim prvenstva imaju još za odigrati utakmice Kupa Međimurja.

Odbojkašice Plavih u subotu igraju prvenstvenu utakmicu. Protivnice su im odbojkašice iz Ludbrega. Plave se nalaze na spomenutom trećem mjestu dok su Ludbrežanke šeste. Utakmica se igra u dvorani OŠ Mursko Središće u subotu s početkom u 14 sati.

Odbojkaši Plavih imaju dvostruki program. U subotu nakon ženske utakmice igraju prvenstvenu utakmicu protiv momčadi Nedelišće Elting. Plavi se nalaze na 1. dok se Nedelišće nalazi na 3. mjestu. Utakmica se igra u 16:30 u dvorani OŠ Mursko Središće. U nedjelju Plavi igraju utakmicu polufinala Kupa Međimurja. Protivnik im je isti kao i u subotu, Nedelišće Elting. Razlika je samo što su Plavi ovog puta na gostovanju. Utakmica se igra u dvorani Aton u Nedelišću s početkom u 15:30. Pobjednik ovog meča plasirat će se u finale gdje ga čeka međimurski prvoligaš OKM Centrometal. Pobjednik utakmice Nedelišće – Plavi biti će domaćin finala.

OK Plavi poziva navijače da ih podrže na ovim važnim utakmicama kako bi ostvarili što bolje rezultate.

Subota (dvorana OŠ Mursko Središće):

14:00 OK Plavi (ž) – ŽOK Ludbreg

16:30 OK Plavi (m) – OK Nedelišće Elting

Nedjelja (dvorana Aton u Nedelišću):

OK Nedelišće Elting – OK Plavi

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić, arhiva)