PEHAR IZ VRATIŠINCA OTIŠAO U PODRAVINU

U organizaciji RK Sokol u Vratišincu je ove subote održan memorijalni rukometni turnir Danijel & Bajo. Preko 30 godina u Vratišincu živi ideja da se u čast prerano preminulim članovima kluba odigra rukometni turnir.

 
Ove godine po prvi puta kako sudjeluju na turniru pehar pobjednika i prijelazni pehar su otišli u Podravinu točnije Golu u istoimeni klub koji se pokazao najspremnijim i najspretnijim. Drugo mjesto zauzela je ekipa RK Nedelišće dok je ekipa domaćina završila kao treća. Gosti iz Zalaegerzsega su u u zadnji tren odustali pa se turnir odigrao po sistemu svaki sa svakim.

 
Najbolji strijelac je bio Ivan Srnec iz RK Nedelišće, najbolji igrač Karlo Novak iz ekipe domaćina, najbolji golman Tomislav Herceg dok je najmlađi sudionik bio Jakov Trstoglavec iz RK Nedelišće, a čija je ekipa ujedno bila i fer play ekipa turnira.

 
Na samom početku turnir je otvorio međimuski župan Matija Posavec. Turniru se još odazvala i zamjenica načelnika općine Vratišinec Milena Granatir, tajnik rukometnog saveza međimurja Vlado Kramar te brojni rukometni djelatnici iz Međimurja i Varaždina.

 
Domaćin se ovom prilikom zahvaljuje svim sponzorima, općini Vratišinec, volonterima i simpatizerima kluba na suradnji i pomoći oko organizacije turnira.

(Andrija Kvakan, foto Tin Tomanić, RKS)