PAVLEKOVIĆ OKUPIO EKIPU RUDARA I ODRŽAO PRVI TRENING

Rudar je jučer  17.07.2015. započeo s pripremama za novu sezonu . Novi trener Vladimir Pavleković okupio je na Šuderki igrače na koje  Rudar računa u nadolazećoj sezoni. Prvom okupljanju odazvalo se dvadeset igrača, dakle svi osim petorice koji su opravdano bili odsutni što zbog posla, što zbog godišnjeg odmora.

Uglavnom je ekipa ostala na okupu osim odlaska dvojice igrača Šprajca i Novak A. Vidjeli smo i nekoliko novih lica ( Horvat A.) kao i mlađih igrača koji su pridodati prvoj ekipi (Mikulić, Kivač) te povratnika (Jezernik, Žerjav D. ) igrača koji su već nastupali za ekipu Rudara. Nakon dužeg vremena zbog operacije koljena na pripremama se pojavio i Luka Rožman.

Prvi trening je  prošao u upoznavanju te je trener Pavleković rekao igračima što će tražiti od njih u nadolazećoj sezoni. Igralo se malo na dva gola kao uvod u sutrašnje sudjelovanje na tradicionalnom „Turniru četvorke“ u Vratišincu. Rudar u 18,30 sati igra utakmicu  sa domaćinom Sokolom dok se prije njih u 16,30 minuta sastaju ekipe Plavi iz Peklenice te Torpedo iz Križovca. Utakmice za prvo i treće mjesto igraju se u nedjelju  16,30 i 18,30 sati.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (10)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (11)