PALA SLOGA U ČAKOVCU – POBJEDA RUDARA MOGLA BITI I UVJERLJIVIJA

                               NK ” SLOGA” – NK “RUDAR “

                                                  0 : 1 ( 0 : 1)

 

SASTAVI :

 

SLOGA : Mihalković , Dokleja , Obadić , Sečan , Kosalec ; Fučko , Jambrošić, L.Zoka , Frančić, Henriqe ( 72.Ban ), Andre Silva ( 40.Lesjak ) pričuve : Vurušić ,Borko , Ban , Novak , Lesjak ,  S.Zoka trener : Ivan Ficko

 

RUDAR : M.Rajf , Levačić ,Mihalic ( 62.Knežević ) Šprajc , Vuri , Vurušić ( 89.Šardi ) , Novak , Čalopa ( 74. Podgorelec ) Radiković , Berdin , M.Šoltić ( 88.Liklin ) pričuve : R.Rajf , Šardi . Knežević , Liklin , Podgorelec trener : Goran Vincetić

Suci : Đurđek , Čižmešija , Sukanec  delegat : Lukinec

strijelac : 26 min. Vurušić (KU)

 

gledatelja : 250

 

Danas 05.10.2014 u prijepodnevnim satima ekipa Rudara odigrala je prvenstvenu nogometnu utakmicu 8.kola  4.MŽNL ČK-VŽ na igralištu Sloge u Čakovcu i zasluženo pobijedila 0 :1 .  Jedini zgoditak u 26. minuti utakmice postigao je iz kaznenog udarca Boris Vurušić. Rudar je bio apsolutno bolja ekipa tijekom cijelog susreta i rezultat je mogao biti puno uvjerljiviji samo da je bilo nešto više smirenosti i koncentracije u završnim udarcima.

 

 Rudar je nastupio u krnjem sastavu jer su kaznu kartona odrađivali Dario i Nikola Šoltić. Činilo se da će ekipa Rudara imati puno više problema u današnjoj utakmici s obzirom na dobru formu domaćina u posljednje vrijeme , ali su igrači utakmicu shvatili veoma ozbiljno te domaćinu nisu pružili gotovo nikakvu šansu . Još kada je 59.min zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti igrač domaćina Zoka pobjeda je mogla i morala biti uvjerljivija.

 Jedina primjedba na današnju izvedbu utakmice je neefikasnost jer su igrači Rudara propustili četiri situacije iz kojih bi se zaista morali postizati zgodici. Sreća je što domaćin ipak nije iskoristio i tu jedinu polupriliku u završnici utakmice te došao do nezasluženog boda. Pohvale za igru i odnos cijeloj ekipi , a naročito Radikoviću iLevačiću koji su odlično nadoknadili izostanak dvojice standardnih igrača i pokazali da nitko nije nezamjenjiv.

 

Ove srijede 08.10.2014 Rudar je morao biti domaćin ekipi Čakovec – Archea, ali pošto je ona odustala od takmičenja i svi rezutati koje je postigla se brišu slijedeća utakmica je 11.10.2014 u 16. sati (subota) kod lidera prvenstva, ekipe dosad bez ijednog izgubljenog boda Nedelišća.  Današnji pristup utakmici i povratak D. Šoltića u ekipu daje nadu navijačima Rudara da će se i na gostovanju u Nedelišću imati čemu nadati.

 

                                                              (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)