Ovog vikenda tradicionalni nogometni turnir u Hlapičini – vol na ražnju kao kulinarski specijalitet

Mura iz Hlapičine ovog vikenda 27. i 28. srpnja  organizira već tradicionalni nogometni turnir. Ovog puta na  turniru će se naći  Hajduk iz Štrukovca, Bratstvo iz Jurovca, Rudar iz M. Središća i naravno domaćin Mura iz Hlapičine.

Poznati su i parovi kao i satnica odigravanja utakmica. Tako će prvi na travnjak u subotu u 15,00 sati izaći igrači Hajduka iz Štrukovca i domaćina Mure, a u 18,00 Bratstvo Jurovec nasuprot Rudaru iz M. Središća.

Ono što još želimo naglasiti da će se u pauzi između dva susreta ili nakon odigravanja polufinalnih susreta odigrati susret veterana između  Nafte iz Lendave i domaćina Mure.

U nedjelju će se pa odigrati utakmica za 3. mjesto u 15,00 sati i  finalna utakmica u 18,00 sati.

To je što se sportskog programa tiče, a u onaj drugi zabavni i kulinarski koji prati ovaj tradicionalni turnir  svakako spada prije svega vol na ražnju čija podjela porcija počinje već u 12,00 sati u subotu po cijeni od  40,00 kuna , a rezervirati se mogu na broj 091 1573 136.

Svakako kako je već po tradiciji poznato cijeli taj turnir pratit će glazba uživo, a kao i uvijek očekuje se velika fešta do ranih jutarnjih sati.

(tekst:zr, foto: zr, arhiva Muralista)