Ovog vikenda odbojkašice i odbojkaši Odbojkaškog kluba Plavi iz Peklenice igraju domaće prvenstvene utakmice

Dvije ekipe odbojkašica dočekuju Lepoglavu, a odbojkaši dočekuju Daruvar. Utakmice se igraju u nedjelju i igrati će se cijelo popodne pa se može reći da će u dvorani OŠ Mursko Središće u nedjelju biti praznik odbojke.

Plave se ove sezone natječu s dvije ekipe. Prva ekipa igra 3. ligu, a druga ekipa igra 4. Druga ekipa Plavih će u nedjelju prva na teren. Protivnice su im druga ekipa Lepoglave. Utakmica će započeti u 13:30. Ovo će biti druga utakmica Plavih u sezoni, u prvoj su poražene sa 3:2 od druge ekipe Ludbrega.

Nakon drugih ekipa, na redu će biti prve ekipe. Prva ekipa Plavih je prvenstvo otvorila odlično i sa laganih 3:0 pobijedila prvu ekipu Ludbrega. Lepoglava je u 1. kolu trebala igrati protiv Vinice, ali je njihova utakmica bila odgođena.

Treća utakmica biti će između odbojkaša Plavih i Daruvara. Ovo je utakmica 1. kola i Plavi će htjeti dokazati da su odlično trenirali te da su spremni za početak prvenstva. Utakmica će se igrati nakon dviju ženskih utakmica, oko 18 sati.

Odbojkaški klub Plavi poziva navijače da dođu na utakmice i pomognu njihovim odbojkašicama i odbojkašima da ostvare što bolje rezultate. Na tribine će moći gledatelji koji će imati Covid potvrde pa OK Plavi moli da ih ponesete sa sobom.

Utakmice:

13:30 Plavi II (ž) – Lepoglava II

oko 15:30 Plavi I (ž) – Lepoglava (I)

oko 18:00 Plavi (m) – Daruvar

 

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić, arhiva)