OVOG VIKENDA NOGOMETNI TURNIR U ŠTRUKOVCU

NK „Hajduk – Vindija“ iz Štrukovca klub je bogate povijesti i kao jedini sportski kolektiv u mjestu, ikona koju obožavaju i podržavaju svi stanovnici ovog prigradskog naselja. Prošle su godine svečano obilježili 40 godina rada i postojanja kluba koji je osnovan daleke 1974. godine . Prvi predsjednik bio je Stjepan Mesarić, a prvo igralište na gmajni van sela. Danas se ono nalazi u samom centru Štrukovca, lijepo je uređeno i popraćeno svim sadržajima koje zahtjeva takmičenje u 2. Međimurskoj ligi.

Ovog vikenda, u subotu i nedjelju (18. i 19.07.), klub organizira tradicionalni nogometni turnir na kojemu će učestvovati 4 ekipe i to: Donji Koncovčak, Mura iz Hlapičine, Mladost iz Selnice i domaćin Hajduk – Vindija. Početak je najavljen u subotu u 16 sati kada će se odigrati polufinalni susreti, dok će se u nedjelju sudionici nadmetati za treće mjesto i naravno u finalnoj utakmici za pobjednika turnira.

Organizatori vas pozivaju da ovog vikenda dođete u Štrukovec gdje ćete se moći uz jelo i piće dobro zabaviti i navijati za svoju ekipu.

(rt, foto: arhiva)

struk 8