Otvoren malonogometni spektakl – gotovo 100 ekipa u borbi za više od 30.000 eura

Započeo sportski spektakl u Krževcima Ožujsko malonogometni turnir 2023.

 

Gotovo 100 ekipa u borbi za više od 30.000 eura

Svečanom ceremonijom u dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima otvoren je Ožujsko malonogometni turnir 2023.

 23. izdanje jednog od najdugovječnijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj najveće je do sad, a uz nogometne utakmice posjetitelji će imati priliku uživati i u izvrsnom zabavnom programu. Gotovo 100 prijavljenih ekipa na glavnom i županijskom turniru borit će se za zasigurno najveći nagradni fond koji iznosi više od 30.000 eura za pobjedničke ekipe, po čemu je Ožujsko malonogometni turnir 2023. zasigurno izniman.

Turnir je započeo utakmicama prve skupine, a ekipe Marin promet i Robin trgovine nastavljaju svoj malonogometni put u Križevcima, dok su se Gorenc transporti oprostili od natjecanja.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn svečano je otvorio turnir, a riječi pohvale svima u organizaciji uputio je i koprivničko-križevački župan Darko Koren.

„Grad Križevci su kao i uvijek podržali naš turnir, a za značajan organizacijski iskorak ove godine možemo zahvaliti našem sugrađaninu Tihomiru Gudiću i njegovom timu, koji su cjelokupni program podigli na najvišu razinu, tako da ove godine možemo očekivati najbolje izdanje do sad.“ istaknuo je Mario Rajn.

Brojna poznata lica viđena su u križevačkom sportskom domu, a zabavni program vodili su Irina Čulinović i Frano Ridjan. Otvaranje su uz mnogobrojne dužnosnike podržali Darko Vučić, načelnik sektora uprave za sport Ministarstva turizma i sporta,

Darko Toth iz Unicefa, Aleksandar Aleksovski, direktor NK Slaven Belupo, Robert Markulin, predsjednik nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije i član izvršnog odbora HNS-a, Domagoj Prebeg iz Zagrebačke pivovare te mnogi drugi. Igrači Slaven Belupa družili su se posjetiteljima i poklanjali im lopte i majice.

Na ceremoniji otvorenja atmosferu je podigla energična Indira Forza, a kasnije joj se u šatoru pridružio Tamburaški sastava KAS.

Nakon otvorenja uslijedila je još jedna malonogometna poslastica – Revijalna utakmica Legende Križevaca protiv Legendi Kutije šibica.

„Kutijaši“ su slavili pobjedom 2:1.

Ekipe će odmjeravati snage sve do 6. siječnja kada je na rasporedu finale uz izravan prijenos na SK televiziji.

Turnir će uz spektakularne nogometne izvedbe imati i vrhunski zabavni program nastupima najvećih regionalnih zvijezda; 26.12. koncert Željka Samardžića i 4.1. Koncert Miroslava Ilića.

Matea Kekez