Osjeti Porcijunkulovo na nogometni način:”Mlade nogometaše čeka pregršt utakmica, nagrada, zabavnog sadržaja”

Ovo je već 3. izdanje turnira u našoj organizaciji. Prvu godinu haklali smo u tadašnjem Family Parku Zmajček, zatim smo preselili u Malu Suboticu, a sada s ponosom možemo najaviti kako će se treće izdanje malonogometnog hakla održati u Čakovcu, na pomoćnom terenu s umjetnom travom na stadionu SRC Mladost.

U sklopu manifestacije Porcijunkulovo malonogometni hakl na 3v3 održat će se po treći puta u šest različitih kategorija, a pripremamo i mini turnir za roditelje.

Na terenu s umjetnom travom na stadionu SRC Mladost nastupit će šest različitih kategorija (2013. i mlađi, 2011. i mlađi, 2009. i mlađi, 207. i mlađi, 2004. i mlađi) te seniori.

Prijave za turnir mlađih dobnih kategorija primaju se do 25. srpnja za sve kategorije, a organizator je pripremio veliki broj nagrada za najbolje, a imaju spremno iznenađenje za one koji neće završiti na postolju.

– Ovo nam je već treće izdanje malonogometnog hakla. Nakon Zmajčeka i Male Subotice, treće izdanje turnira spremno je za višu razinu te će se održati u Čakovcu na terenu s umjetnom travom. Mlade nogometaše čeka pregršt utakmica, nagrada, zabavnog sadržaja, a mislili smo i na roditelje koji će se moći natjecati u penalima. Ovo je najveće izdanje turnira kojeg prije svega podržava Grad Čakovec kao pokrovitelj te veliki broj spozora uz koje smo pripremili brojne nagrade. Dragi roditelji, prijatelji sporta, prijavite ekipu i uživajte u nogometnom haklu.

Prijave se primaju na broj 099 440 2093 (Nikola Lukman)

Nikola Lukman