Osam torpeda završilo u mreži Paraga – strijelac opet 55-godišnji Radiković

Torpedo – Parag 8:2 (3:1)

Vrlo visoke pobjede postiže Torpedo iz Križovca kada igra na svom terenu. Potvrdio je to i u 11. kolu 3. međimurske lige kada je napunio mrežu ekipi Paraga.

Zanimljivo je da su u vodstvo prvi došli gosti i to u 10. minuti iz jedanaesterca kojeg je skrivio domaći igrač Hatlek, a siguran realizator bio je Pec Faik. To je na žalost gostiju bilo sve što su pružili u prvom poluvremenu jer je nakon toga Torpedo zagospodario terenom što im je donijelo tri pogotka.

U drugom dijelu utakmice domaći nogometaši postižu još pet zgoditaka, a gosti jedan što je dovelo do konačnog rezultata utakmice od 8:2.

Strijelci za Torpedo bili su kapetan Karlo Pintarić i Emanuel Šoltić po dva puta, dok su po jedan pogodak postigli Andi Hatlek, Alen Hatlek, Soni Matoša i trener-igrač 55-godišnji Boris Radiković koji je u igru ušao u drugom poluvremenu i pogotkom opet oborio vlastiti svjetski rekord. Ovo mu je ove godine jedanaesti pogodak u isto toliko odigranih utakmica. Drugi gol za ekipu Paraga postigao je Vjeran Balog.

Pred oko 100 gledatelja utakmicu je dobro sudio Nino Škrobar, dok je u ulozi delegate bio Stjepan Radek. Ovom pobjedom Torpedo je zadržao visoko 4. mjesto na ljestvici.

Sljedeće kolo Torpedo gostuje u Gornjem Kraljevcu, a utakmica se igra u subotu s početkom u 14 sati.

(rt, foto: Tin Tomanić)