OŠ MURSKO SREDIŠĆE POBJEDNIK JESENSKOG KROSA U ČAKOVCU

Jesenski kros u čakovečkom parku, 24.10.2015.

USPJEŠNO ODRŽAN 22. KROS U ČAKOVEČKOM PARKU, OSNOVNA ŠKOLA MURSKO SREDIŠĆE NAJUSPJEŠNIJA ŠKOLA I POBJEDNIK JESENSKOG KROSA

Uspješno su članovi AK Međimurje kraju priveli i 22. po redu kros u čakovečkom parku, koji je ove jeseni okupio 657 učesnika iz 25 osnovnih i pet srednjih škola Međimurja. Osim školaraca nastupili su i polaznici vrtića, a njihov broj od prošlog se krosa udvostručio pa ih je ukupno nastupilo šezdeset i pet.

Posebno lijepo i sunčano vrijeme bez vjetra pomoglo je organizatoru da u posljednjoj suboti listopada, kada su jutarnje temperature bliže ništici, ipak okupi solidan broj sudionika. Borba za medalje pojedinaca te za pehar za najuspješniju školu kod osnovnih škola bila je izuzetno zanimljiva jer su učenice i učenici osnovnih škola Mursko Središće i II OŠ iz Čakovca osvojile po tri zlatne medalje, a dobitnika pehara, OŠ Mursko Središće odredio je veći broj srebrnih medalja. Istaknula se i III OŠ iz Čakovca čiji su učenici kući ponijeli čak devet medalja, ali “samo” dvije zlatne što ih je svrstalo na treće mjesto.

Čestitke Osnovnoj školi Mursko Središće!!

(Milana Bogdanović)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed