ORGANIZACIJSKI ODBOR SVJETSKOG PRVENSTVA U RIBOLOVU ODRŽAO SJEDNICU U MURSKOM SREDIŠĆU

         U petak, 30.05.2014.g. u 10,00 sati u gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće održana je sjednica organizacijskog odbora 61. Svjetskog prvenstva u športskom ribolovu. Na sjednici su prisustvovali: Vladimir Sever – predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, Tomislav Feldhofer – tajnik HŠRS, Zoran Pfeifer – predsjednik SŠRD Međimurske županije, Miljenko Perko – dopredsjednik SŠRDMŽ, Darko Oreški – tajnik SŠRDMŽ, Zoran Vidović – dožupan, Ljubomir Kolarek – gradonačelnik Grada Preloga, Dražen Srpak – gradonačelnik Grada Mursko Središće, Miljenko Brezovec – HEP i Siniša Slavinić – časopis Ribiči & ribe.

         Tema sjednice je bila izvješće o dosadašnjim aktivnostima u pripremi za svjetsko prvenstvo. Prvenstvo započinje u ponedjeljak 08.09.2014. g. i završava u nedjelju 14.09.2014.g. Službeno otvaranje i zatvaranje prvenstva će se održana na trgu u centru Grada Preloga. Sastanci kapetana ekipa, te izvlačenja startnih mjesta i sektora obavljati će se u hotelu „Panorama“.

 

         Ujedno sve turističke zajednice, OPG-evi, udruge moći će svoje proizvode prezentirati u dane prvenstva, jer cilj nije da se prezentira samo Grad Prelog i njegova turistička ponuda, nego i ponuda cjelokupnog Međimurja – naglasio je gradonačelnik Grada Preloga. (Dolores Vrtarić)