OPET SPEKTAKL NA ŠODERKI ! (piše Zlatko Rihtarec)

 

Danas je održan sastanak IO NK “Rudar” M. Središće gdje je donesena odluka da se  ponovo aktivira nekad vrlo posjećeni  i dobro organizirani malonogometni turnir “NAJ FIRMA”.

Turnir će se održati na  terenima NK “Rudara” na travnatom terenu.

Svi još uvijek pamtimo velike dvoboje naših domaćih firmi za veliki pehar,a još se više pamte druženja i zajednička veselja održana  tijekom samog  turnira , a i poslije njega.

 

Za sam turnir osigurane su nagrade. Prva  četiri mjesta donose pehare, a za prva tri uz pehar normalno ide i gajba pive. Turnir će se održati  06.07.2013 godine dok se prijave primaju do 26.06.2013.

Treba još istaknuti kako pravo nastupa imaju svi koji ekipe prijave prije samog nastupa. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 300,00 kuna. Za sve ekipe organizirana je i prehrana.

 

Na  samom sastanku IO NK”RUDAR” saznali smo još jednu veoma važnu i korisnu informaciju , a to je da dosadašnji  veoma uspješni predsjednik Dražen Srpak odstupa sa dužnosti sa završetkom  kvalifikacija za 3.HNL sjever  i to sa 26.06.2013. Njegovu dužnost do nove izborne skupštine preuzima dosadašnji direktor Omladinske škole gosp. Tomislav Nedeljko. Normalno gosp. Srpak automatski prestaje biti član IO NK”RUDAR”  što je sve povezano sa njegovim izborom za gradonačelnika M. Središća, a kao takav on ne želi da ga se shvaća kao osobu koja  bilo koga favorizira što bi neki povezali sa njegovom funkcijom.

Veli da je gradonačelnik svim klubovima i udrugama te ću sve učiniti za njihovo što bolje funkcioniranje.

Tajnik kluba gosp. Smiljan Liklin izvjestio nas je da je NK “Rudar” siguran akter kvalifikacija za ulazak u 3.HNL sjever. Iako je ekipa Centrometala iz Macinca osigurala prvo mjesto, Rudar ulazi u kvalifikacije kao drugoplasirana ekipa 1.ŽNL Međimurja.

 

Mogući protivnici kvalifikacija koje se odigravaju 22. odnosno 25.06.2013 su:

1.Varaždinska županija : NK “PLITVICA”  GOJANEC

2.Koprivničko-Križevačka : NK “BRATSTVO”  KUNOVEC

3.Bjelovarsko-Bilogorska: NK “DARUVAR”  DARUVAR

S obzirom da prema trenutačnom stanju na tablicama (ovo su neslužbene prognoze)

ostane  ekipa Čakovca na sadašnjem 15. mjestu 3.HNL  sjever, ona ispada u 1.ŽL Međimurja što u slučaju neuspjeha Rudara u kvalifikacijama povlači sa sobom ispadanje u niži rang takmičenja  ekipe SOKOLA iz Vratišinca.

 

Zato  je u svakom slučaju potrebno pozvati navijače nama prijateljske i susjedske ekipe SOKOLA da nam podrškom i navijanjem pomognu u tim kvalifikacijama . Tim riječima završio  je svoju opservaciju na kvalifikacije gosp.Liklin.