Održana redovna Skupština Međimurskog nogometnog saveza

U čakovečkom hotelu Park 12. listopada 2022. održana je redovna sjednica Skupštine Međimurskog nogometnog saveza, kojom je rukovodio Kristijan Antolović, predsjednik MNS-a.

Predsjednik Antolović obratio se na početku skupštinarima uvodnim i pozdravnim govorom, te otvorio sjednicu izborom radnih tijela Skupštine. Prije početka sjednice minutom šutnje odana je počast priznatim nogometnim djelatnicima, Emilu Hudinu i Zlatku Mihalecu, preminulim u 2022. godini.

Skupština je jednoglasno usvojila predloženo radno predsjedništvo, zapisničara, ovjerovitelje zapisnika, Komisiju za verifikaciju, te Komisiju za izvanredno ublažavanje kazne. Predsjednik verifikacijske komisije, Davor Berend, podnio je izvještaj u kojem je ustanovljeno da su na sjednici prisutna 44 zastupnika, uz 34 odsutnih.

Skupštinari su potom usvojili izvješće verifikacijske komisije, predloženi dnevni red te zapisnik s prošle sjednice Skupštine održane 19. studenog 2021. godine. U svom izvješću o radu Saveza predsjednik Antolović osvrnuo se na razdoblje od početka mandata do aktualnih događanja u tekućoj godini, i zahvalio Mati Kljajiću koji je funkciju predsjednika obnašao veći dio 2021. godine.

Skupština je jednoglasno usvojila predložene izmjene i dopune Statuta MNS-a, kao i izmjene i dopune Poslovnika o radu Skupštine MNS-a. Članovi Skupštine usvojili su prijedlog programa rada za 2023. godinu te prijedlog financijskog plana. Planirani su prihodi od 1.270.000,00 kn te rashodi u iznosu od 1.242.000,00 kn.

Sjednicu Skupštine svojim je prisustvom uveličao Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića. Srebrić se Skupštini obratio biranim riječima i pohvalio požrtvovan rad djelatnika u nogometnim klubovima.

(MNS)