Održana 17. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza

Dana 25. siječnja 2024. godine u prostorijama Međimurskog nogometnog saveza u Čakovcu održana je 17. sjednica Izvršnog odbora pod predsjedanjem Kristijana Antolovića. Nakon usvajanja zapisnika s posljednje održane sjednice, uslijedila je rasprava po točkama dnevnog reda.

Podnijeto je financijsko izvješće za nedavno održano Klupsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu i predsjednik Antolović izrazio je zadovoljstvo odrađenim te cjelokupnom organizacijom turnira. Izvješće je jednoglasno usvojeno, a svi ostvareni prihodi od turnira ravnomjerno će se podijeliti svim klubovima sudionicima u obliku donacije.

U osvrtu na drugi po redu “Dan međimurskog nogometa” također je naglašeno zadovoljstvo organizacijom i odazivom koji je bio veći nego prethodne godine. Nakon kraće rasprave i prijedlozima za narednu godinu prihvaćeno je financijsko izvješće o organizaciji ove svečanosti koja je po mnogočemu jedinstvena u Hrvatskoj.

Temeljem Pravilnika o kriterijima za vrednovanje nositelja kvalitete seniora i mlađih dobnih skupina donijeta je odluka da se Zajednici sportskih udruga i sportova Međimurske županije predlože NK Graničar Kotoriba za seniore i NK Međimurje Čakovec za mlađe dobne skupine.

Plenumi Međimurskih nogometnih liga održat će 20. veljače, a početak natjecanja planiran je za 2./3. ožujka s osminom finala Međimurskog nogometnog kupa i nastavkom prvenstva u 3. MNL (skupine A i B), dok će se tjedan dana kasnije s prvenstvom nastaviti i Međimurskoj Premier NL, 1. MNL i 2. MNL.

Posljednje kolo MNL-a predviđeno je za 1./2. lipnja, nakon čega slijede kvalifikacije za ulazak u viši rang, a o čemu će klubovi biti detaljnije obaviješteni na Plenumu liga.

(Međimurski nogometni savez, foto: arhiva Muralista)