Održana 12. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza

Dana 26.04.2023. održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Sukladno ranije donesenim odlukama formirat će se lige s 14 klubova, pa se pozivaju klubovi da se do 2.5.2023. prijave u kojoj ligi žele participirati. S današnjim danom istekao je rok za predaju dokumentacije za prijavu u 3. HNL, nakon čega će se znati kako će se liga popuniti, koliko će klubova ispasti i slično, a što je bitno za formiranje međimurskih liga za sljedeću sezonu.
Pozivaju se klubovi da pridržavaju novog Pravilnika o licenciranju, te da uklone nedostatke koje je uočila Komisija za igrališta i objekte.
Kako se praksa snimanja utakmica pokazala vrlo pozitivnom u Premier i 1. Međimurskoj ligi, donesena je odluka da će se od sezone 2023/2024 snimati utakmice i 2. Međimurske nogometne lige. MNS će svim klubovima osigurati kamere.
Donesena je odluka da će i ove godine MNS biti pokrovitelj 25. međunarodnog turnira U-14 “Međimurec 2023”.
Na prijedlog Udruge nogometnih delegata, Izvršni odbor MNS-a prihvatio je liste delegata podijeljene na dvije skupine za sezonu 2022/2023.
Predsjednik Kristijan Antolović na kraju je zahvalio svim klubovima i općinama koji ulažu u infrastrukturu, te općinama koje im u tome pomažu.

Međimurski nogometni savez