Održan plenum 3. HNL- sjever, Rudar u prvom kolu domaćin Bjelovaru u drugom gostuje kod Poleta u Svetom Martinu

U ponedjeljak 22.07.2019. godine s početkom u 18:00 sati u dvorani Županijskog nogometnog saveza Varaždin održan je plenum novoosnovane 3. Hrvatske nogometne lige – sjever.

Na plenumu su prisustvovali povjerenik za natjecanje Ivan Novak, tehnički tajnik Željko Franić, instruktor HNS-a Sergej Milivojević te predstavnici 12 klubova koji se natječu u 3. HNL-sjever u narednoj sezoni 2019./2020. Na plenumu su klubovi upoznati s propozicijama natjecanja, određeni su natjecateljski brojevi i utvrđen je raspored za natjecateljsku sezonu. Prvenstvo u 3. HNL-sjever počinje 24. kolovoza 2019. godine. Rudar su na plenumu predstavljali Damir Cilar predsjednik, Smiljan Liklin tajnik, te trener Dražen Škvorc. Ono što je zanimljivo za sad je da  Rudar u prvom kolu natjecanja dočekuje na svojoj Šuderki ekipu Bjelovara i to 24. 08. dok je već u drugom kolu na redu lokalni derbi s  snažnom ekipom Poleta iz Svetog Martina na Muri na njihovom terenu, a u trećem kolu Rudar je domaćin Varteksu. Kompletni raspored donosimo vam idućih dana. Dosta zanimljiv početak natjecanja, gdje će se već dosta toga vidjeti.

Trener Dražen Škvorc veli da je uglavnom zadovoljan ždrijebom pošto od prva tri kola s  jačim protivnicima dva kola Rudar igra kod kuće, a to je bilo i uvjetovano time jer je Rudar tražio da drugo kolo bude gost zbog održavanja Utrke Grada, pa je igralište Rudara tada zauzeto.

 

PAROVI 1. KOLA 3. HNL-SJEVER:

MLADOST – POLET

GRANIČAR – VARTEKS

RADNIK – PODRAVINA

RUDAR – BJELOVAR

PAPUK – PODRAVAC

VIROVITICA – TEHNIČAR

(tekst i foto: zr)