ODRŽAN ČETVERODNEVNI KAMP RUDAROVE ŠKOLE NOGOMETA

Na terenu NK Rudar održan je četverodnevni kamp NŠ Rudar u pet najmlađih uzrastnih kategorija  U-6 , U-8 , U – 10 , U-12  i U -14.  Kampu se odazvalo 66 mladih nogometaša koji su četiri dana veoma predano i uspješno radili na elementima ove lijepe i zanimljive igre. Treneri Stanko Tot , Leonard Sanjković , Luka Rihtarec , Mario Grubić i Dalibor Liklin svojski su se potrudili i djeci zaista omogućili prelijepo četverodnevno nogometno druženje.

Ono što posebno treba istaknuti da se na kampu pojavilo dosta djece koja dosad nisu igrala nogomet , a  pokazali su vrlo dobro nogometno znanje što će u budućnosti u NŠ sigurno znati iskoristiti. Istaknimo da je ovaj kamp organiziran iz sredstava Nogometne škole tako da se nije plaćalo nikakvo učešće. Voditelj škole Kristijan Antolović zahvalio je svim učesnicima na lijepom odazivu te ih pozvao da oni koji još nisu službeno članovi škole to učine i upišu se u školu te nastave trenirati.

NŠ Rudar je za sve učesnike kampa osigurala majice koje će ih podsjećati na ovo njihovo druženje u Rudaru. Lijepo je bilo vidjeti djecu iz svih okolnih mjesta, Peklenice,  Križovca , Vratišinca , Hlapičine ,Štrukovca i Svetog Martina kako se druže , a na sreću i vrijeme je ovaj put bilo na njihovoj strani. Sigurno da im je ovaj susret ostao u lijepoj uspomeni i mnogi će se rado vratiti na njega i iduće godine.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (16)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)

unnamed (20)