Održan 9. malonogometni turnir Udruge mladih Vratišinec

U organizaciji Udruge mladih Vratišinec u petak i subotu, 03. i 04. srpnja odigran je 9. noćni malonogometni turnir. Najbolja momčad ove godine bila je ekipa CB Sloboda iz Varaždina. Na samom turniru sudjelovalo je 10 momčadi, koje su bile raspoređene u dvije skupine po pet momčadi. Turnir je obilježila odlična organizacija i velika posjećenost te mnoštvo raznovrsnih sadržaja.

U uzbudljivim susretima izdvojile su se četiri najbolje momčadi te osigurale plasman u završnicu. Momčad “Šerifi” zauzela je četvrto mjesto te zavrijedila utješnu nagradu, dok su prve tri momčadi osvojile novčanu nagradu. Treće mjesto osvojila je ekipa CB Marea , dok je u finalnom susretu CB Sloboda bila bolja od ekipe Mobicom.

Osim dobrog nogometa, publiku je zabavila grupa Fortuna Band koja je držala odličnu atmosferu do jutarnjih satova.

Domaćini zahvlajuju svim članovima na iznimnom trudu u organizaciji turnira, mamama na odličnim langošima, zahvaljuju svim gostima, svima koji su na neki način pomogli u organizaciji, sponzorima, donatorima i udrugama na pomoći te ekipama koje se sudjelovale na turniru. Zahvaljuju Fortuna Bandu i DJ’ MIG MAG-u na odličnoj zabavi.

Vidimo se sljedeće godine!

(tekst i foto: Mihael Božić)