ODRŽAN 5. MALONOGOMETNI NOĆNI TURNIR UDRUGE MLADIH VRATIŠINEC

U organizaciji Udruge mladih Vratišinec (UMV) u petak i subotu, 17. i 18. lipnja odigran je 5. noćni malonogometni turnir na kojem su momčadi  “DY JASMINA GMBH” i „MOZAIK“ podjelile naslov prvaka, u polufinale su se probili 4 ekipe koje su do tada prikazale najljepši i najefikasniji nogomet. Na samom turniru sudjelovalo je 13 momčadi, a turnir je obilježila odlična organizacija i velika posjećenost te mnoštvo raznovrsnih sadržaja.

02

03

U petak je odigran i revijalna utakmica limača “NK Sokola”. Nisu izostale ni nagradne igre u kojima su sudjelovali gledatelji svih dobi. Ponašanje sudionika turnira bilo je izuzetno sportski i fer. Osim  utakmica publiku su zabavljali „Tamburški sastav  Kumovi“, „Tamburški sastav  Žice“ te neizostavni „dj DVOJAC MIG MAG“.

04

05

06

07

U uzbudljivim susretima izdvojile su se četiri najbolje momčadi te osigurale plasman u završnicu. Momčad “Tejas i prijatelji” zauzela je četvrto mjesto te zavrijedila utješnu nagradu, dok su prve tri momčadi osvojile novčanu nagradu. Treće mjesto osovjila je prošlogodišnji osvajać “Kavana Modena” koja je u polufinalu u vrlo tijesnom susretu, nakon raspucavanja sa 6 metara ipak poražena od ekipe “DY Jasmina GMBH” koju su sačinjavali većinom domaći dečki.  Zbog proloma oblaka finalna utakmica se nažalost nije odigrala te je dogovorom organizatora i finalista nagrada podjeljena te su obje ekipe  postali pobjednici „5. Malonogometnog turnira Udruge mladih Vratišinec“.

08

09

Dosadašnji pobjednici su:
2012-„Cafe bar Frumento“

2013-„Cafe bar Frumento“

2014-„Zeitgeist Čakovec“

2015-„Kavana Modena“

2016-„DJ Jasmina GMBH“ i „Mozaik“

Na turniru su igrale sljedeće ekipe:
„By Jasmina GMBH“
„Tejas i prijatelji“
„Šaljivdžije“
„Dino Grupa“

„Cb Joka“
„Tnt“
„Mama ti je setra „

„Kavana Modena“
„Mozaik“
Shakespeare bar“

„Termoinst“
„Q-club“
„Zodal Grupa“

10

11

12

Turnir su medijski pokrivali „Radio 105“, „muralist“ i „e-Međimurje“.

ZAHVALA!

Zahvaljujemo svim članovima na iznimnom trudu u organizaciji turnira, mamama na odličnim langošima, zahvaljujemo svim gostima, svima koji su na neki način pomogli u organizaciji, sponzorima, donatorima i udrugama na pomoći , ekipama koje se sudjelovale na turniru, pobjednicima „DY JASMINA GMBH“ i „MOZAIK“ .Zahvaljujemo fotografu Mariju Novaku, „Tamburaškom sastavu Kumovi“ , „Tamburaškom sastavu Žice“ i „DJ’ MIG MAG“-u.  Vidimo se sljedeće godine.

P.S. Svaka čast članovima, gostima i TS Žice na odličnom after party-u.

Predsjednik udruge mladih Vratišinec, Saša Pš Slamek i članovi upravnog odbora „Udruge Mladih Vratišinec“.

 

 

Link sa svim slikama-Petak

https://www.facebook.com/UdrugaMladihVratisinec/photos/?tab=album&album_id=1715395285343995

Link sa svim slikama-Subota

https://www.facebook.com/UdrugaMladihVratisinec/photos/?tab=album&album_id=1715724078644449

(Udruga mladih Vratišinec)

gledanje tekme

13