Odlično 4. mjesto na 15. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije za žene za ekipu USR “Sport za sve” Mursko Središće

Pod pokroviteljstvom,  Predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović, Virovitičko-podravske županije,Grada Virovitice  , sportske zajednice Grada Virovitice , Sportske zajednice Virovitičko podravske županije , Županijskog saveza sportske rekreacije i  TZ grada Virovitice održan je 15. Hrvatski festival sportske rekreacije za žene u Virovitici.

Organizator Festivala je HSSR „Sport za sve“,  a domaćin  Festivala   bilo je Društvo za sport i rekreaciju „PODGORJE“.Na  Festivalu  je sudjelovalo 29  ekipa iz cijele Hrvatske od juga pa sve do sjevera.

Iz Međimurja sudjelovalo je  5 ekipa i to ekipe iz:  Male Subotice, Strahoninca, Dunjkovca, Goričana   i Murskog Središća.

Takmičilo  se u 6 disciplina: vođenje nogometne lopte, slobodno bacanje košarkaške lopte u koš, pikado, viseća kuglana, nabacivnje malih  kolutova i gađanje rukometnom loptom.Nakon pozdravnih riječi domaćina , sve rekreativke imale su zagrijavanje,   a  onda je slijedilo takmičenje.

Kao i prijašnjih godina ekipa je dala sve od sebe da napravi što bolji rezultat u pojedinoj disciplini. Ove godine najviše uspjeha imale smo u disciplini Pikado u kojoj smo osvojile 1. mjesto, dok smo u svim ostalim disciplinama postigle jako dobre rezultate, al nedovoljne za prva tri mjesta.

U većini disciplina osvojile smo 4. mjesto, što nas je ukupnim zbrajanjem bodova  dovelo do osvajanja sveukupnog  4. mjesta .

Postignuti rezultat također je jako dobar,  pošto je na Festivalu sudjelovalo 29 ekipa raznih dobnih skupina,  a prva tri mjesta zauzele su  vrlo mlade ekipe iz  Virovitice, Višnjice i Lančić Knapić.

Od Međimurskih ekipa koje su sudjelovale na Festivalu  postigle smo najbolji rezultat.

Iza nas bile su ekipe Male Subotice, Strahoninca, Dunjkovca i Goričana , koje su se također plasirale među 10 najboljih ekipa na Festivalu.

Za ekipu Murskog Središća nastupale su: Natalija Brodar, Suzana Liklin, Sanja Jambrešić Trstenjak, Darinka Krklec, Danica Frančić, Verica Trupković, Biserka Kozar, Irma Brodar , Nadica Trstenjak  i Anica Varga.

Nakon podjele medalja i pehara slijedilo je zajedničko druženje uz ples i pjesmu.

Drugog dana boravka u  Virovitici  domaćini su nam organizirali povijesno razgledavanje Virovitice.

Tajnica Udruge:

Anica Varga