ODLIČNI REZULTATI MLADIH RUDAROVACA NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U LENDAVI

Odlično su u novu sezonu ušli mladi igrači Rudarove omladinske škole. Jučer su sudjelovali na međunarodnom turniru u Lendavi sa kategorijama U-12 i U- 14 te u jednoj i drugoj kategoriji osvojili odlična treća mjesta. Treba istaknuti da su još uvijek u fazi priprema , a da takvi lijepi rezultati dječacima daju još više volje i elana za dalje treniranje.

Počnimo sa mlađima kategorijom U- 12  koja je odigrala tri utakmice od kojih je jednu uvjerljivo dobila , a dvije izgubila tijesnim rezultatom što joj je bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta.

Rezultati : Rudar – Nafta  3 : 0

                  Rudar – Međimurje  0 : 1

                  Rudar –  Mura /M.Sobota/ 0 : 2

Igrači na turniru : Kodba N. , Nedjeljko K. , Jepure S.R. , Kukolić E., Švenda E., Filipović B., Vranić F ., Zadravec L. , Horvat L., Horvatić G., Bogdan K.,

 trener : Luka Rihtarec

Prema riječima trenera Rihtarca on je zadovoljan današnjim nastupima , ali je uvjeren da mnogi od igrača mogu pružiti više , a za današnje izdanje svima čestitke. Ovaj tjedan u utorak slijedi utakmica sa Poletom iz Svetog Martina , a u petak kvalifikacije za turnir u Dunjkovcu.

Stariji kolege nisu htjeli biti ništa lošiji te su i oni krenuli njihovim stopama i također izborili odličan rezultat izborivši treće mjesto zahvaljujući boljoj gol razlici od domaćina Nafte.

Rezultati : Rudar – Nafta  1 :1

                   Rudar – Međimurje 1 : 2

                   Rudar – GAK  0 : 5

                   Rudar – Rakičan 3 : 1

Igrači na turniru : Kočila E., Radek F.,  Tkalec L. Novak D., Antolović A,  Sklepić P. , Mezga V.

Trener : Stane Tot

 

Trener Tot čestita svim dečkima i žali samo što nije imao više igrača na turnru jer bi rezultat bio još bolji. (Z. Rihtarec)