ODLIČNE IGRE RUDAROVACA NA MALONOGOMETNOM KLUPSKOM PRVENSTVU MEĐIMURJA

Na 1. klupskom malonogometnom prvenstvu Međimurja na mantinele u dvorani Aton u Nedelišću odlično  nastupaju pionirska i seniorska ekipa NK Rudara.

Danas 06. 01. 2016. godine /srijeda/  pionirska ekipa NŠ Rudar pod vodstvom trenera Luke Rihtarca u četvtfinalu savladala je ekipu Međimurja III sa 2:0 te se tako plasirala u polufinale. Dečki u kategoriji U-12 do sada su pokazali odlične igre i sasvim su zasluženo ušli među četiri najbolje ekipe prvenstva.

U četvrtfinalu ekipa ŠN Rudar nastupila je u slijedećem sastavu: Kodba, Kukulić , Horvatić , Filipović , Antolović , Mikulek ,Žužić ,Zadravec , Švenda , Radiković i Lisjak

 

strijelci: Radiković i Kukulić

U petak 08.01.2016. godine u polufinalu sastaju se sa ekipom Zelenka iz Novakovca. Utakmica se igra u 16,00 sati.

 

Nešto kasnije i seniori su istrčali na parket Atona te uvjerljivo kao i u svim utakmicama dosad u osmini finala eliminirali su ekipu Trnovca sa 6:1. Strijelci za ekipu Rudara bili su Dario Šoltić 2, Marko Šoltić 2 i Vurušić 2 .

Sutra 07.01.2016 /četvrtak/ u četvrtfinalu protivnik im je ekipa  Slobode iz Slakovca. Utakmica se igra u 17,35 sati. Trener Smiljan Liklin zadovoljan je sa dosadašnjim dijelom prvenstva i sa odnosom igrača .

I jednoj i drugoj ekipi poželimo puno, puno sreće u daljnjim utakmicama.

(Z. Rihtarec)