ODLIČAN START RUDAROVE ŠKOLE NOGOMETA

Nakon dugih i napornih priprema konačno su mladi nogometaši ŠN Rudar dočekali i start u 1.HL središte Sjever. Prvo kolo domaćini su bili ekipi iz Novog  Marofa. Gostima su pružili gostoprimstvo , ali vrlo malo bodova i puno golova u mreži.

U prvoj utakmici igrači kategorije U-10  trenera Leonarda Sanjkovića vrlo superiorno nadigrali su svoje vršnjake.

Ekipa u sastavu : Gogić/v/ , Kuzma ,Novak ,Liklin ,Nedeljko ,  Jurović ,Jaklin ,Žužić ,Škvorc  savladala je svoje protivnke sa 13 :0 (10 :0).

Strijelci : Ilija Liklin  5 , Ivan Žužić 3,   Antonio Škvorc 3 , Patrik Nedeljko 1 i Fran Jaklin 1.

U kategoriji  U-12 sa trenerom Lukom Rihtarcom naši mali “laporniki” izvojevali su vrijednu pobjedu od  2:1 (1:0). Iako je rezultat mogao biti i izraženiji svakako je i ovo lijep uspjeh.

Sastav: Kodba ,Horvat ,Kukulić ,Horvatić ,Bogdan ,Vincek Vranić ,Žužić ,Švenda ,Zadravec pr. Mutvar ,Mikulek ,Antolović ,Radiković ,Kolman ,Jambrošić ,Lisjak

Strijelci : Igor Bogdan ,Borna Filipović

Kategorija U-14 pod vodstvom Nikole Goričanca  odigrala je neriješeno 1:1 (1:1) i vjerojatno bi i tu bila pobjeda da neki igrači nisu bili opravdano odsutni (maturalno putovaje).No ni taj bod nije neuspjeh jer ekipa radi dobro i sigurno da će se ti bodovi uskoro vratiti.

Sastav: Jepure ,Veren ,Murković ,Mesarić ,Nedeljko , Radek ,Balog ,Matoša , Petković ,Biber

Strijelac: Sandi Balog

U Strahonincu su nastupili limači no oni ovaj put nisu imali sreće poraženi su rezultatom  3:1. Strijelac za ekipu Rudara bio je Niko Perčić .

Juniori u Peklenici pod vodstvom trenera Stanka Tota nanijeli su visok poraz ekipi Poleta iz Svetog Martina na Muri od 6 :2.

Rezultati i igre igračima moraju biti samo daljnji poticaj u njihovom razvoju za treniranje , a što smo uvjereni da će tako i biti.

(Z. Rihtarec)

cup-14