ODLIČAN START MURE U NOVO PRVENSTVO

 

Odlično su u prva dva kola krenuli nogometaši Mure osvojivši u maksimalnih 6 bodova sa gol razlikom 3:1. To ih trenutačno drži na trećem mjestu 2.ML Skupine „B“. Nakon što su u  prvom kolu  bili bolji na gostovanju kod Hajduka iz Brezja sa 1:2 , u drugom kolu su kao  domaćini svladali ekipu D.Koncovčaka mnogo teže od očekivanog rezultatom 1:0.

 

04

Prema delegatu utakmice Puklavcu   u vrlo slaboj nogometnoj predstavi jedini zgoditak pao je u 83.minuti utakmice  nakon što je gostujući vratar  Horvat  nepotrebno napustio vrata, a domaćin preko Valentina Bogdana postiže jedini zgoditak na utakmici.

Taj zgoditak kao da je obim momčadima poslužio kao motiv za bolju igru , no ni jedni ni drugi nisu iskoristili svoje prilike pa se rezultat više nije mijenjao.

01

Treba istaknuti vrlo dobar otpor ekipe iz D.Koncovčaka . Očito da se i oni polako konsolidiraju te će u  daljnjem natjecanju svima biti dosta ozbiljan suparnik.

Iduću  utakmicu  Mura  odlazi u goste M.Mihaljevcu , dok je D.Koncovčak domaćin ekipi Vučetinca.

 

05

MURA – D. KONCOVČAK    1:0 (0:0)

 

Hlapičina ,28.08.2016.godine   2.ML skupina „B“  SRC Radovan Oletić Ratko

 

Suci: Kukovec Jadran , Sukanec Mario ,Koprivec Goran delegat: Puklavec  Mladen

Strijelci : 1:0  83.Bogdan

Gledatelja: 100

MURA: Tkalec,Vršić(46.Bogdan),Rukljač,Jurović,Braniša,Čurin ,D.Stojko ,Lebar ,Šardi(80.Sakač) ,Telebuh ,Breznik (90.Oletić) pričuve : Oletić ,Sakač ,N.Stojko ,Frbezar , Bogdan trener:Zobec Ivan

D.KONCOVČAK:Horvat ,Sakač ,Flac ,Vuković(50.Karlovčec),Koraj ,L.Purić,D.Purić , Flac , pričuve: Grof ,Radiković,Karlovčec  trener: Vrhar Marko

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

03