Odigrano 1. otvoreno prvenstvo Teniskog kluba Mursko Središće u parovima – pobjednici Kostić/Šiprak

U subotu (14.9.2019.) na terenima teniskog kluba Mursko Središće, a u povodu 40-te godišnjice teniskog kluba, odigrano je 1. otvoreno prvenstvo u parovima. Pobjedu je odnio par KOSTIĆ/ŠIPRAK koji je u odličnom meču finala bio bolji od para ŠIPUŠ/ŠTEFIČAR (7-6, 6-3).

Treće mjesto osvojio je par BALAŽ/VURUŠIĆ. U utješnom dijelu ždrijeba najbolji je bio par  ŠAJNOVIĆ/PAPP. Drugo mjesto osvojio je par PINTARIĆ/HRŽENJAK , dok je treće mjesto osvojio par MIKULIĆ/RADIKOVIĆ.

Uz vrlo vrijedne novčane nagrade dodijeljeni su pehari i medalje.

Teniski klub Mursko Središće zahvaljuje svim igračima kao i svima koji su došli i pogledali zanimljive mečeve. Također zahvaljujemo svim SPONZORIMA turnira i svima koji su pomogli u organizaciji turnira na bilo koji način.

Vidimo se i sljedeće godine na turniru!

U povodu 40-te godišnjice kluba teniski klub Mursko Središće za izniman doprinos u osnivanju, radu i promicanju kluba, posthumno, je dodijelio plaketu gospodinu ŽELJKU SOLDATU. Plaketu je preuzeo sin JURA SOLDAT. Plaketa je dodijeljena i gospodinu VLADIMIRU PINTARIĆU kao najstarijem članu kluba te također za izniman doprinos u osnivanju, radu i promicanju kluba.

(Dejan Hamer, foto: TK MS)