Odgođena utakmica Rudar – Mladost Komet, ali navijači Rudara odigrali treće poluvrijeme

Zbog teškog i najvećim dijelom poplavljenog terena Šuderka utakmica između NK „Rudar“i NK „Mladost Komet“ iz Preloga nije se odigrala, već je odgođena za jedan od drugih termina. Kada će se utakmica odigrati još se ne zna, no uvjeti za igru su bili takvi da do utakmice zaista nije moglo doći.

Prije samog početka glavni sudac Bojan Novosel je s kapetanima momčadi Mario Rajfom i Davorom Balentom, pregledao cijelo igralište te su zajednički ustanovili da do utakmice neće doći.

No to nije omelo domaće navijače na čelu s Mladenom Vuri- Ćuftom, Marijanom Smolkovićem-Lolom i Žarkom Vuglačem da odigraju treće kulinarsko poluvrijeme. Majstor Ćufta je opet izvukao as iz rukava te pripremio za sve koji su ostali nakon neodigrane utakmice njegov specijalitet s gljivama.

Ovaj put su bili svježe ubrani smrčci ( normalno ubrao ih je Ćufta) s jajima i špekom. Specijalitet za prste polizati. Lolo i Žarko su bili glavni asistenti, nije nedostajalo ni tekućih pitanja. I tako Rudaru sada ostaje da se za srijedu dobro pripremi za kup utakmicu sa Trnavom u Goričanu koja se igra u srijedu 04.04. 2018. godine.
(tekst i foto ZR)