Od svih međimurskih ligaša ovaj vikend u pogonu samo hrvatski trećeligaši Rudar i Polet

Nakon što smo danas doznali za odluku IO Međimurskog nogometnog saveza za odgodu svih međimurskih liga, a otprije nam je poznata situacija s virusom COVID-19 u ekipi Međimurja gdje je pet igrača pozitivno, a ostali su u samoizolaciji, te je i njihova utakmica odgođena, jedini koji će zasad u subotu istrčati na zelene nogometne terene su naši trećeligaši Rudar i Polet.
Rudar ovaj vikend opet gostuje. Nakon pobjede u Virju na redu je utakmica s ekipom Virovitice koja je u prvoj utakmici novog prvenstva 2020./21. U Murskom Središću bila bolja s 4:6. Dosta neugodan protivnik „lapornikima“ je ekipa Virovitice, te je bez obzira na stanje na ljestvici i dobru formu ekipe Rudara potreban veliki oprez.
Bilo bi lijepo kad bi se rudarovci uspjeli revanširati ekipi Virovitice za posljednji poraz jer bi ih pobjeda i dalje zadržala u samom vrhu ljestvice. Suci ove utakmice koja se igra u subotu 07. 11. 2020. U 13,30 sati su Filip Hirš, Tomislav Hudika, Bruno Premužaj i Jurica Culej, a delegat je Kučina.

Polet iz Svetog Martina na Muri ove subote 07.11.2020. u 13,30 sati domaćin je ekipi Papuka iz Orahovice. U zadnjoj međusobnoj utakmici u 1. kolu u Orahovici Polet je bio bolji i slavio s 2:3, a prema formi koju su pokazali i u zadnjoj utakmici protiv ekipe Graničara iz Đurđevca ni ovaj puta tri boda ne bi smjela biti upitna.
Utakmicu u Svetom Martinu sude Stjepan Barišić, Ivan Huđ, Mario Brunec dok je delegat Geler.

Recimo još da se utakmice po odluci HNS-a igraju bez gledatelja.

(tekst i foto: zr)