OBRAĆANJE VODITELJA ŠN RUDAR KRISTIJANA ANTOLOVIĆA

Iza nas je još jedna kalendarska godina u kojoj su na športskom planu naši športaši polučili odlične rezultate. Proglašeni su najbolji športaši Grada, zahvalilo se  svim onima koji su pronosili njegovo ime diljem cijele lijepe naše. Jedna od udruga koja se zaista ima čime podičiti j ŠN „Rudar“ M. Središće.

Voditelj ŠN „Rudar“ Kristijan Antolović iznio je svoje viđenje rada u protekloj kalendarskoj  godini te  vam ga u cijelosti prenosimo. (zr)

Poštovani,

Roditelji,igrači,treneri i navijači.

Iza nas je još jedna godina. Godina koja je u sportskom dijelu bila jako uspješna. Polučili smo iznimne rezultate u svim kategorijama, kako u dvorani tako i na zelenom travnjaku.

Postali smo jedna prepoznatljiva športska cjelina koja je cijenjena ne samo u Međimurju nego i puno šire. Spajanjem Vratišinca, Peklenice, Križovca i M. Središća u jednu ŠN dobili smo jednu širinu i kvalitetu u kojoj trenutno okupljamo oko 120 mladih igrača. U našoj ŠN sa djecom radi 6 trenera mahom svi sa trenerskim licencama. Organizacijski smo dostigli jedan nivo na kojem nam zavide i mnoge veće sredine. Sigurno da uvijek može biti bolje i da se neke stvari trebaju poboljšati. Ja vjerujem da će 2017. biti još bolja.

Ovom prilikom bih zahvalio i našim sponzorima kojih ima sve više, pa smo tako za kraj godine od firme Neores dobili 5000 kn., Sobočan Interijeri 3000, Inter viličari 2000, Termoinst-MT 2000, a tu su još pekara Panis, Klesarstvo Novak, Opg Zobić i naš najveći sponzor Grad M. Središće na čelu sa Gradonačelnikom Srpakom.

Također zahvala našim klubovima koji stoje uz nas i pomažu u svakom pogledu ,a to su NK Rudar, NK Sokol i NK Plavi. Zahvala isto medijima pogotovo Muralistu koji nas prati u stopu. Najveća zahvala ide roditeljima za Vašu požrtvovnost,brigu i rad u ŠN.

Svima Vama želim Sretnu i uspješnu 2017.

Upravni odbor ŠN Rudar

Voditelj ŠN Rudar Kristijan Antolović

sn-rudar-2016-020-1