Obilježena 70. obljetnica Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve”

 

NAGRAĐENE OSOBE ZA RAZVOJ SPORTSKE REKREACIJE NA PODRUČJU MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

U četvrtak  8. prosinca 2022. godine u Sisku je održana  Skupština i svečanost  obilježavanja 70. obljetnice  osnivanja   Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“  kojoj su prisustvovali predstavnici  svih Saveza sportske rekreacije „Sport za  sve“  s područja  Hrvatske. U  okviru svečanog jubileja bile su uručene posebne nagrade ( plakete) i diplome zaslužnim aktivistima, profesionalcima i osobama zaslužnim za razvoj sportske rekreacije iz drugih radnih i znanstvenih područja. Temelj za dobivanje nagrada bio je aktivan rad  na području sportske rekreacije na razini lokalne ili regionalne samouprave li na nacionalnoj razini. Za dobivanje plakete najmanje 45 godina a za dobivanje diplome najmanje 35 godina  .

Međimurski savez sportske rekreacije  „Sport za sve“  je na temelju kriterija i načina predlaganja  kojeg je donio Upravni odbor Hrvatskog Saveza sportske rekreacije  predložio : Nadu Palaš – dopredsjednicu USR „Sport za sve“ Mursko Središće  i Marijana Vugrinčića- tajnika MSSR „Sport za sve“ za dobivanje  PLAKETE  dok  su za dobivanje DIPLOME  predložene : Nada Hoblaj-predsjednica USR „Sport za sve“ Mursko Središće, dr. med. spec. epidemiolog Renata Kutnjak Kiš– zavod za javno zdravstvo Međimruske županije  i Anica Varga – tajnica USR „Sport za sve“ Mursko Središće i predsjednica Aktiva voditelja Međimurskog saveza sportske rekreacije. Prijedlog je prihvaćen te su istima na jubileju uručene nagrade za njihov doprinos u razvoju sportske rekreacije.

Uz nagrađene Skupštini i svečanom djelu  dodjele nagrade prisustvale su Biserka Ganzer i  Danijela Škrobar članice Upravnog odbora Međimurskog sveza sportske rekreacije „Sport za sve“  koje su ujedno i članovi Skupštine HSSR „Sport za sve“.

Tajnica USR „Sport za sve“ Mursko Središće:

Anica Varga