OBAVIJEST – ČK10: Trasa će biti zatvorena, ne ulazite na ceste i pazite na trkače!

Čakovečka desetka ima oblik osmice – barem smo mi to tako zamislili! Trasa će biti zatvorena, stoga molimo građane, namjernike i prolaznike da ne ulaze na ceste i paze na trkače!
Mahnite, trubite, fučkajte, podržite naših tisuću trkača u Čakovcu!
Zrinsko frankopanska biti će zatvorena najduže, poglavito onaj dio od rotora kod pošte do Hotela Park (20:00 – 22:30). Sve ostale ceste će se otvarati kako posljednji trkači prođu.

Najkraću noć, ali i najduži dan u godini, trkači će obilježiti masovnim startom kod rotora u Zrinsko – frankopanskoj ulici.

Zbog održavanja utrke na 5 kilometara i na 10 kilometara, doći će do zatvaranja javnih prometnica, odnosno do privremene regulacije prometa. Promet će biti reguliran od strane vatrogasaca i policije, te će se etapno propuštati vozila i pješaci, a zbog velikog broja sudionika molimo sve građane za strpljenje i oprez, te praćenje uputa od strane redara i službenog osoblja. Nakon starta u Zrinsko – Frankopanskoj ulici trkači će krenuti u smjeru Varaždina. Nakon okreta kod nadvožnjaka prema Nedelišću, trkači idu putem ulice Dr. Ivana Novaka natrag prema centru Čakovca.

Ostali trkači na 10 kilometara produžuju Marasykovom prema Mihovljanskoj, te dalje preko ZavnoH-a i čakovečke sjeverne obilaznice idu natrag do Svetojelenske ceste i u centar.

Cilj za trkače na obje utrke nalazi se na Trgu republike gdje će finišere, najbrže trkače, ali i sve sudionike dočekati medalje, a vjerujemo i brojni sugrađani!

Startne pakete trkači mogu preuzeti uoči utrke, u petak 21.6., od 15:00 pa sve do 20:30 sati. Prijave su moguće online i u Centru za kulturu gdje se podižu i paketi od 15:00 do 20:30 sati!

Online prijave:  https://bit.ly/CK10_2024

Zatvorene ulice

Zatvara se Mihovljanska ulica iz smjera Novo selo Rok, gdje će se vozila preusmjeriti u Športsku ulicu prema Mihovljanu.

Promet iz smjera Belice u Ulici bana Josipa Jelačića preusmjerit će se prema Sajmištu kroz Ulicu A. Schulteissa (kod Zavoda za zapošljavanje).

Zrinsko Frankopanska ulica (od rotora kod pošte do nadvožnjaka) na početku utrke kompletno zatvorena.Hvala na razumijevanju!

 

Krešimir Biškup