Novih šest medalja za Macanovce na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku

I posljednjeg dana Prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici održanog u Osijeku nastavljena je prava žetva medalja za članove Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan. Na već osvojene medalje Lune Sakač i Marka Samboleca kod seniora, te Jana Fištera i Adriana Crnčeca kod mlađih juniora i ostali članovi velike gimnastičke obitelji u nedjelju su pridodali novih šest kolajni različitog sjaja.

Juniori Dominik Vidović i Erik Trajbar uzeli su zlato odnosno broncu, a juniorski sastav u kojem su još bili i Dario Radek i Matija Žarković ekipno zlato. Kod kadeta Rafael Zember bio je pojedinačno treći, dok su ekipno Čakovčani bili drugi (Rafael Zember, Ilija Hrovat, Alex Hrešć, Roko Juričan i Natan Gašpar).

U kategoriji mlađih seniorki Leona Radek je bila srebrna, a Eni Škodi je bronca izmakla za par desetinki te je na kraju bila četvrta.  Kada se sve ukupno zbroji čakovečki gimnastički klub na PH je uzeo 10 medalja u svim kategorijama od kadeta do seniora što ga čini jednim od najuspješnijih klubova u zemlji.

Tomica Jakopec