NOVI PEHARI ZA NŠ RUDAR – MELISA ŽUŽIĆ NAJBOLJI IGRAČ-ICA TURNIRA

Mladi igrači ŠN Rudar svaki vikend su u akciji na raznim  dvoranski turnirima , a odatle se  vraćaju sa pregršt medalja i pehara. Ovaj vikend bili su na turnirima u Nedelišću te u Lentiju (Mađarska)  dok su najmlađi nastupili u svojoj Zimskoj ligi Međimurja.

Najmlađi u kategoriji U-10 pod vodstvom svog trenera Leonarda Sanjkovića za sada su uvjerljivo prvi na ljestvici , a ovaj put kao bosi po trnju proveli su se mladi igrači Nedelišća. Neumoljivi su bili mali Rudarovci te sa konačnih i nevjerojatnih 17 : 2 zadržali čelnu poziciju te će na svom parketu slijedeći vikend  moći potvrditi lidersku poziciju. Dečki svaka vam čast.

Dječaci trenera Leonarda Sanjkovića u kategoriji U-10  već su sve navikli da se sa turnira vraćaju sa dva pehara , pa su to učinili i ovoga puta. Igralo se na turniru u Nedelišću u dvorani Aton pod pokroviteljstvom Omladinca iz NSR.

Obje ekipe Rudara (zeleni i bijeli) plasirali su se u polufinale. Evo rezultata;

Polufinale:       Sloboda VŽ – Rudar 2  1:0

Rudar 47   – Rudar 1    2:3

Za 3.mjesto :   Rudar 2 – Rudar 47     3:2

Finale           :   Sloboda VŽ – Rudar     1:0

Konačni poredak : 1. Sloboda VŽ  2. Rudar 1 MS  3. Rudar 2 MS

Najbolji strijelac :  Antonio Škvorc Rudar MS

Najbolji igrač :        Fran Jaklin     Rudar MS

Bravo za sve !

Na istom turniru sudjelovala je i ekipa U-14 pod vodstvom trenera Nikole Goričanca . Nažalost njima pobjeda protiv Međimurca iz Dunjkovca od 3:2 , neriješeni rezultat od 1:1  protiv Međimurja te poraz od ekipe Varaždina od 2:3  nije bio dovoljan da se plasiraju u završne borbe. No svejedno treba pohvaliti i respektirati  ovaj njihov rezultat koji je uz malo sreće mogao donijeti ulazak u završne borbe. Dečki sve čestitke !

I za kraj kategorija U-12 koja se pod vodstvom trenera Luke Rihtarca  već sad drugog turnira za redom vraća kao apsolutni pobjednik. Ovaj vikend sudjelovali su na turniru u Lentiju (Mađarska) i tu uvjerljivo bez poraza u pet utakmica osvojili prvo mjesto.

Rezultati :

Zalaszentgrot  –  Rudar  0:4

Rudar  – NUFC  2 : 0

Rudar  – KEK SUNIC ULC    1:0

Lenti    – Rudar    2:3

Rudar – Beneddikt   3:0  b.b.

  1. Rudar MS 5 5 0 0    13 : 2     15 bodova

 

Najbolji igrač-ica turnira bila je igračica i kapetanica ekipe NK Rudar M. Središće Melisa Žužić.

Velike čestitke Melisi te svim dečkima  iz ekipe!

Polako završava sezona dvoranskih turnira i vjerujemo da će sa isto toliko želje, volje i znanja najmlađi Rudarovci nastaviti raditi, trenirati i vjerujemo pobjeđivati na zelenom igralištu. Jer rad i trud uvijek se nagrađuju pa zato mladi Rudarovci samo naprijed !

(Z. Rihtarec, foto: facebook ŠN Rudar)

00

02

03

04

05

06

07

08