Nova pobjeda Međimurja u kontrolnoj utakmici – u Mađarskoj bolji od Heviza

I u trećoj pripremnoj kontrolnoj utakmici igrači Međimurja upisali su pobjedu bez primljenog zgoditka. Nakon pobjeda protiv Rudara 5:0 i Bednje 3:0 ovaj vikend igrači Matije Kristića gostovali su u Mađarskoj kod četvrtoligaša Heviza.

Na igralištu s umjetnom travom igrači Međimurja dominirali su tijekom cijele utakmice, imali su veći posjed lopte i veći broj šansi. Ponovo ih je predvodio iskusni kapetan Ivan Režić koji se priključio momčadi. U prvom dijelu Međimurje je postiglo prekrasan gol glavom Škvorca na dodavanje Pajića, ali je pomoćni sudac označio zaleđe koje po nama nije postojalo. U drugom dijelu još nekoliko prilika Marciuša nije iskorišteno, da bi gol za zasluženu pobjedu 1:0 u 75. minuti postigao Munivrana. Domaćin koji se branio čitavu utakmicu bio je gostoljubiv i korektan tako da je utakmica odigrana u pravom prijateljskom tonu.

Pravi ispiti za Međimurje slijede ovaj tjedan kada u Čakovec dolazi stari poznanik iz lige Mladost iz Ždralova. Susret je na rasporedu u srijedu u 15 sati naravno ako će to dozvoliti vremenski uvjeti. U subotu 17. veljače Međimurje je domaćin još jednom trećeligašu ekipi NK Kurilovec Velika Gorica koju vodi bivši trener međimurja Damir Biškup.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)