NOGOMETOM U SUSRET PROLJEĆU

Prvog proljetnog dana 21.03.2015 u 15 sati NK Rudar na svom igralištu Šuderka igra utakmicu 20.kola MŽNL ČK-VŽ , a je protivnik ekipa Jalžabeta. Gosti se trenutačno nalaze na petom mjestu tablice sa 29. bodova i gol razlikom 45-26. Dakle nisu bezazlena ekipa i na jesen su uspjeli dobiti Rudara sa  1: 0 . Nakon te utakmice bilo je puno povika na suce od strane Rudara.  Iako je Rudar momentalno na odličnom drugom mjestu sa 36 bodova i omjerom golova 43-17 te domaćin i favorit utakmice trebati će puno znoja da se savladaju neugodno dečki iz Jalžabeta. Rudaru će u ovom kolu nedostajati Marko Šoltić zbog akumulirana tri žuta kartona , a kod gostiju neće nastupiti Davor Amanović iz istog razloga .

Pravdu na Travnjaku Šuderke krojiti će slijedeća sudačka trojka : Pavlić , Vitez , Kapeš  delegat : Đuranec.

U 18.kolu  II županijske međimurske lige Zapad 22.03.2015 /nedjelja/ u 15 sati igra se naš gradski drugoligaški dvoboj u Hlapičini. Ekipa Mure dočekuje  Hajduk iz Štrukovca.  Ekipe u različitom raspoležnju dočekuju derbi. Dok je Mura pozitivno iznenadila pobjedom u Savskoj Vesi  to nije uspjelo ekipi Hajduk Vindije u Jurovcu. Zbog toga možemo očekivati dobru utakmicu u Hlapičini jer očito da i jedni i drugi imaju velikih motiva za pobjedom. Mura je kompletna dok Hajduk nastupa bez K.Šardi jer ima tri žuta kartona. Sude  Hergotić , Čeke, D.Mesarić delegat Baksa.

Plavi iz Peklenice  gostuju u Zebancu. Kao trećeplasirana ekipa lige siguran su favorit protiv Ekipe Zebanca koja se bori za opstanak i tu nekih većih iznenađenja ne bi smjelo biti iako nikad se nezna.

Sudi već legendarni B.Juračić sa svojim pomoćnicima Lukačićem i F.Horvat delegat Marijan Sabol. Utakmica počinje također u nedjelju 22.03.2015 u 15 sati.

Konačno kreću i trećeligaši , a Torpedo iz Križovca gostuje kod posljednjeplasiranog Radničkog iz Gardinovca koji je dosad osvojio samo tri boda. Torpedo bi morao tu uknjižiti tri boda .

Suci : Bedić ,Vabec , Višnjarić  delegat Stjepan Fic.

 

 

(Z. Rihtarec, foto T.T.)